Slik LYS Baderommet i Hyttefarger

Slik LYS Baderommet i Hyttefarger 

1.

Velg en fargepalett. Bestem hvilke farger du vil bruke på badet ditt. Ifølge Cottage Home Decorating er seterfarger de som er inspirert av naturen. De inkluderer ofte den varme gule av solen, de myke farger på jorden og vannet, og de lyse, delikate nyanser av blomster. Lysegulv, blues, greener og pinks er gode valg. Hvis du vil gå med mer nøytrale toner, velg gullbrune og kremaktig beige. Velg en lakkfarge for veggene og fargene du vil bruke til teppet og dusjgardinet.

< p> 2.

Paint dine vegger med fargen du har valgt. Hvis du har valgt en mørkere farge, bør du vurdere å kjøpe et dusjgardin, dusjdynam og gardiner (hvis aktuelt) i en lysere farge. På samme måte, hvis du brukte lettere fargevegg, velger du en mørkere farge for alle de andre badelementene. , hvis du brukte en kremaktig, hvitaktig farge for veggene dine, velg en varm lilla eller solgul til badegardinet og teppet.

3.

Ta med noe hyttefargelys inn i badet Dette vil inspirere den luftige følelsen av en hytte. Kjøp en lysarmatur for å plassere over forfengelighet eller på veggen. Lysarmaturen skal inneholde hvitt opalt eller kjedelig gult glass. Legg lysrosa eller lysegul pærer i armaturet for å kaste en myk, fargerik glød på tvers av badet.

Bruk lys til å gi rommet ekstra farge. Lys er en fin måte å lyse på et rom og gi det litt farge Kjøp et par fargerike lysestaker. Legg et lite lys inn i dem, som vil kaste lyset på lysestaken i hele rommet. Kjøp lysestakerne i vakre hyttefarger, som rosa og oransje.

Hyttens estetiske er en som benytter varme, kule farger og myke, naturlige dekorative elementer. For å lyse på badet ditt med hyttefargene, må du vurdere utseendet på badet ditt, og integrere hyttemøtet i rommet ditt. Dette prosjektet lar deg velge hvilke farger som vil sette tonen og belysningen som vil forbedre disse fargene.

Andre artikkelen

Gjør det selv Log Cabin Home Kits
Hvordan fjerne sealer fra et dekk
Hvordan justere hengselnåler
Slik installerer du gassåpninger gjennom taket
Hvordan bygge en tre medisin kabinettet
Hvordan man forsegler meksikanske fliser
Hvordan erstatte Shingle Roof med Metal Roof
Slik holder du luftverktøy fra å fryse opp
Typer av murstein overfor
Kjøkkenventilasjonsalternativer
Hvor stor spredning mellom styrene bør det være når du bygger en dekk?
Hva er nødvendig for å kjøre huset mitt på Solar Electric?
Hvordan kjøpe stearinlys Billige i Merseyside
Utstyr for vannboring
Timber Seasoning Techniques
Kjeller Planlegging Programvare
Hvordan få pengene dine ut av hustilsetninger og renoveringer
Den beste måten å skrape tre sidespor
Hvordan bygge en treplattform
Hvordan kan jeg gjenvinne gammelt Vinyl Siding?