Slik bytter du Expresso-skap til Cream White

Slik bytter du Expresso-skap til Cream White 

1.

Flytt møbler ut av rommet, og fjern apparater og beholdere fra tellerne. Tape av noen områder du ikke vil male, for eksempel lister, lysbrytere og strømuttak. Spreng plastdroppene over gulvet, og bånd dråpeklærne langs bunnen av veggen.

2.

Åpne skapdørene, og løsne hengslene fra ansiktet av skap med en liten skrutrekker. Fjern hengslene og trekk fra døren, og plasser maskinvaren i en liten bøtte.

3.

Påfør en pels primer på skapene med en børste eller vals foran hver skapdør. Lakk en side av døren og legg den ned på primer-siden opp på dråpeklærene for å tørke. Tillat at forsiden av døren tørker i minst 6 timer.

4.

Vri kabinettdøren over og lim den andre siden, slik at primeren tørker i 24 timer . Hvis espresso-maling fortsatt er synlig, bruk en annen primerplate.

5.

Prykk lokket fra kanen med krem ​​hvit maling og rør med en malingpinne til grundig blanding malingen. Hell malingen i en malingsplate, og rør igjen for å fordele fargene jevnt.

6.

Paint forsiden av hver dør med penselen, pass på å ta en jevn kappe maling rundt noen dekorative utskjæringer eller pyntegjenstander. Dyp penselen i den friske maling så ofte som nødvendig for å hindre striper eller børsteparmer på dørene. Lene baksiden av døren opp mot kabinets ansikt, og la den tørke over natten.

7.

Vri dørene over og påfør et lag maling på baksiden side av hver dør ved hjelp av rullen. Baksiden av hver dør skal være glatt, og maleri med en vals vil gå mye raskere enn å bruke en pensel. Rør fronten av dørene mot skapet og la dem tørke i 24 timer.

8.

Påfør en vals i et tynt lag med maling og rul det over kroppen av skapene. Påfør jevnt, nedadgående trykk mens du ruller for å dekke skapet i et jevnt lag med maling. Bruk børsten til å male rundt hjørnene og langs krysset på veggen og skapet for å unngå å male veggen.

9.

La skapene tørke i minst 48 timer . Bytt ut hengslene og maskinvaren på dørene, og sett de ferske, hvite dørene på kabinettene på plass igjen.

Tips og advarsler

 • Maleri skal gjøres På varme dager når temperaturen er over 65 grader. Maling gjør det ikke så godt i kaldt vær og tar lengre tid å tørke.
 • Bruk gamle klær mens du maler. Dette forhindrer flekker på dine gode klær i tilfelle en ulykke.
 • Maling av skap kan endre hele utseendet på kjøkkenet ditt. Lyse farger bidrar til å åpne opp et lite rom og gi utseendet på mer kabinett. Nøytrale farger som tan og espresso er vanlige, da de fungerer bra med en rekke dekorasjonsordninger. Konvertering av espressokabinetter til kremhvite vil lysere kjøkkenet ditt og gi utseendet til en større renovering med en mindre prislapp.

  Andre artikkelen

  Hvordan bygge en tre ramme veggen
  Slik fjerner du skruene
  Slik installerer du Armstrong Ceiling Tile With Lim
  Grants for Residential Solar Systems
  Mobile Home Roof Repair Information
  Slik fjerner du Paint Roller Lint
  Gjør det selv Taktekking Skum
  Den gjennomsnittlige kostnaden for teppe legging
  Slik kutter du forhåndsformede benkeplater
  Vedlagte Garage Ideas
  Slik legger du naturlig steinflis
  Mobile Home Parks nær Gainesville, Texas
  Residential Composting Toalets u0026 Code Regulations
  Slik hvitvask over lysmaling
  Hvordan estimere steinvegger
  Hvordan kutte et vaskehull i en dyrket steincounter
  Keramisk dusjinstallasjon
  Hvordan bygge en veggmontert skjerm sak
  Hvordan male eller fargede teppe
  Slik Sand Baseboard Molding