Slik dekorerer du et logghus

Slik dekorerer du et logghus 

1.

Du kan starte med å besøke historiske tømmerhytter, for å få kreativiteten til å strømme. Når disse boligene er åpne for publikum, finner du mange tradisjonelle tømmerhytte dekorative ideer. Dette er en fin måte å komme på nye dekorative ideer hvis du har tid eller tilbøyelighet til å besøke historiske tømmerhytter.

2.

Velg et dekorert tema og hold deg til det. Potensielle skog-orienterte temaer inkluderer en jægerhage og et fiskeferie ved innsjøen. Når du har et tema i tankene, velg dekorative elementer som gjentar ditt valg. For eksempel kan en utstilling av vintagerevler eller antikke fiskepoler passe ditt valgte dekorative tema perfekt.

3.

Dekorer med varme for å fange ånden til en tømmerhytte ' s evne til å gi ly fra elementene. Inkluder burly stoffer, skinn og pels inn i din dekorasjon ordningen. Funksjonen dyner på sofaen og i soverommene. Tradisjonelle quilt design er best hvis målet ditt er å gjøre loggen din hjem ser ut som en autentisk tømmerhytte. Ta med ditt dekorertema i andre tilbehør 'mønstre og symboler, for eksempel fjell og vilt.

4.

Hvis logghuset ditt inneholder en peis, gjør det et poeng av visuell interesse ved å henge et attraktivt innrammet maleri over mantelen. Vurder å installere en dobbel mantel og fyll hyllene med eklektiske gjenstander som tiltrekker seg oppmerksomhet. Ta med elementer som forsterker ditt dekorasjonstema.

5.

Utnyt teksturer og mønstre rundt logghjemmet ditt. Inkorporere naturlige fibre med rike teksturer eller oppsøke muligheter for å legge til spennende mønstre. Tepper, puter, vegghengder med ekstraordinære teksturer eller mønstre kan knytte innredningen sammen hvis du gjentar lignende farger i hele hjemmet.

6. Velg tremøbler som passer godt med hjemmet ditt. Innvendige logger i hjemmet. Trygge innredningsalternativer inkluderer nøytrale møbeltrekkfarger eller naturlige utseendebrune og grønne. Røde polstrede møbler kompletterer også et naturlig trehusinteriør. Eventyrlystne dekoratører bør skyte for å opprette en høy mengde kontrast mellom det omkringliggende treet og møbler. Men når du er i tvil, er det bare fint å fylle stuen med en enkel skinnsofa, lenestol og fotskammel.

Tømmerhusene er rustikke. Innredningen av et logghjem er lett hvis du har et tema for å styre utseendet på logginnets interiør. Identifisering av møbler og tilbehør til hjemmet som gir hyllest til ditt hjems naturdrevne stil gjør at du kan dekorere en logg hjem en enkel og behagelig prosess.

Andre artikkelen

Vinduebehandlinger for hjemmekino
Gjør det selv Garasjesett
Rimelig måter å erstatte tre etasjer
Hvordan installere Tub VVS
Instruksjoner om hvordan man skal tegne et bad
Billige Vanity Ideas
Hvordan lage et loft loft rom
Slik måler du dekning og antall gulvfliser
Forskjellen mellom laminat og tre
Hvordan bytter jeg en garasje til et soverom?
Hvordan lage et lydisolert rom
Hvordan Grout Kjøkken Tile Gulv
Slik Reface Formica benkeplater
Hvordan å designe soverom skap med hjem depot
Hvordan unngå å miste penger på et hus salg
Hvordan kutte Stair Stringers
Hvordan velge akvarium havsalt
DIY Tile Setting
DIY Kitchen Base Skap
Slik installerer du et aluminiumvindu