Slik finner du ideer for å redecorere en tenårings rom

Slik finner du ideer for å redecorere en tenårings rom 

1.

Besøk et hjem show. Det er her arkitekter, interiørdesignere og bedrifter som arbeider med hjemmebruk samarbeider for å skape flere nye boliger med det siste innen interiørdesign ideer. De er fullt møblert og er et utmerket sted å se de nyeste trendene. Opptaket er vanligvis en liten avgift for å se hjemmet og arkitektoniske trekk.

2.

Se på tenåringens favoritt TV-show hvis hun har sett en dekorasjonside i en som inspirerer henne. Ofte ser foreldrene ikke på showene så nært som tenårene, og ideer i showet kan være rikelig.

3. Lei en film som ungdommen nevner har et kult soverom i den. Å se på det selv, kan gi deg andre ideer til å innlemme i romrenoveringen som ungdommen din ikke merket.

4. Se gjennom dekorere magasiner sammen. , disse har de nyeste trendene på å dekorere et hvilket som helst rom i ditt hjem. Din tenåring kan like en ide fra et bestemt bilde og vil innlemme det med noen andre ideer andre steder i bladet.

5.

Se gjennom postordrekataloger. Husholdninger mottar vanligvis en overflod av salgsannonser og kataloger som annonserer sengetøy og andre soveromsinnredning. Selv om de ikke har det spesielle sengetøyet ditt ungdoms ønsker, kan hun kanskje hente opp noen spesifikke ideer fra ulike temaer hun vurderer for soverommet.

6.

Se på nettsteder som spesialiserer seg på soveromsmøbler. Omtrent hvert soverom innredningssted vil ha en rullegardin funksjon der du kan velge tenåring sengetøy. Dette vil gjøre det mulig for deg å se på de forskjellige stilene, og hvordan individuelle rom er dekorert.

7.

Snakk med foreldrene til en tenåring som har et soverom, din datter eller sønn beundrer og be om å se det. De kan lede deg til en butikk som du aldri har vurdert eller gi deg noen praktiske tips.

8.

Besøk møbler butikker med tenåringen din. Vanligvis har de individuelle rom som er innredet med komplett soverom, og de er et utmerket sted å få nye ideer om nyoppussing.

Å tenke på tenåringens soverom er ikke vanskelig. Husk at noen tenåringer har ideer om hvordan de vil at rommet skal se ut, men andre vil bare at du skal håndtere dekorasjonene på egenhånd. Tenåringer er generelt verbale om ting de ikke gjør liker, men noen ganger ikke om hva de egentlig liker. Ofte er et tenårings soverom det eneste stedet i hjemmet ditt hvor han og hans venner henger ut. Tenåringer bruker soverommene deres til å studere, høre på musikk, spille spill på datamaskinen, se på TV eller snakke på telefonen. Snakk med din tenåring om de tingene han liker i rommet for å sikre at han er fornøyd med det ferdige produktet.

Andre artikkelen

Baderom Tile u0026 Tub Installasjon
Gummi gulv fordeler og ulemper
Slik kjører du elektriske ledninger i en hjemmetillegg
Hvordan Stain u0026 Seal a Deck
Hva er en Sabersag?
Slik fjerner du silikongulv med flisløsningsmiddel
Ideer til en granitt benkeplate i et bad
Hvordan erstatte Slider Windows med Double Hung Vinyl Windows
Typer Hardwood
Slik bruker du Faux Stone til Peis
Hvor mye laminatgulv trenger jeg?
Slik installerer du utvendig ryggluker
Slik fjerner du dine gamle trevinduer
Hvordan feilsøker jeg en Bosch Bordsag?
Slik installerer du Astragal på et par dører
Instruksjoner for Shelterlogic Instant Garage
Hvordan lage en 'Tiger Stripe' Gipsveggstruktur på tak
The Best Sheen for kjøkkenskap
Wood Wall Covering Ideas
Hvordan Finne Møbler Med Voks