Slik installerer du Honeycomb Blinds

Slik installerer du Honeycomb Blinds 

1.

Mål hvor du skal plassere monteringsbeslagene. Hvis du henger på persienner inne i vindusrammen, merker du 2 1/2 tommer fra utsiden av vindusrammen. For å henge blinds fra utsiden av vindusrammen måler du 2 1/2 tommer og markerer den. Hold persiennene på plass i henhold til merkene dine for å sørge for at merkene senterer persienner over vinduets åpning.

2.

Bor pilothullene gjennom passende åpninger på festebrakettene. Sikre skruene i hullene for å holde monteringsbeslagene på plass. Kontroller at monteringsbrakettene er på nivå. Hvis de ikke er tatt, fjerner du en og legger til et tynt tømmer for å tømme det. Bytt ut braketten.

3.

Skyv hodestøtten på honeycomb blinds på plass på montering braketter. Skyv hovedstøtten på brakettene helt til du hører at hodestøtten klikker på plass.

4.

Senk skyggen til vinduskarmen ved å trekke ledningen ned og mot midten av skyggen Marker hvor du vil installere holdebrakettene på hver side av skyggen. Bor et pilothull og fest takbrakettene på plass på vinduskarmen. Klipp kantene på bunnskinnen i festebrakettene. Dette trinnet hvis du ikke vil installere holdebrakettene.

5.

Hev eller senk skyggen til stillingen du vil ha den. Noen av bikakematerialet kan trenge å omarrangere hvis installasjonsprosessen pletterte den.

Tips og advarsler

 • Nye nyanser kan vises lenger etter noen dager som stoffet slapper av.
 • Vindueskyggeledninger kan potensielt kvele et ungt barn. Selv om nye nyanser tar opp dette problemet, for sikkerhets skyld setter alle leddene ut av de unge henderes rekkevidde.
 • Honeycomb, eller cellular, blinds ikke bare filtrere ut solen, men stoffet de er laget av gir et høyt nivå av personvern. Luftlommene i honeycomb persienner gir flere nivåer av R-verdi i isolasjonskvalitet også. Du kan kjøpe honeycomb persienner med hvite fronter og rygger, eller du kan kjøpe persienner med hvitt til ansikt på utsiden av hjemmet og designfargene for å matche innredning. Hvis du vet hvordan du bruker enkle snekkerverktøy, bør du kunne installere honeycomb persienner i en kort tid.

  Andre artikkelen

  DIY Planer for å lage Porch Rails
  Slik installerer du Lås og Fold Gulv
  Hvordan finne billige vasker for et bad
  Slik installerer du Tile Over Formica countertops
  Slik pleier du for luftverktøy
  Slik legger du flytende tregulv
  Typer av trusser brukt i konstruksjon
  Slik oppdaterer du utsiden av en Ranch Style Home
  Hvordan fungerer en trykk og dør?
  Hvordan bygge en hylle mot en betongmur
  Slik bruker du sukker til å fjerne overflødig grout av keramisk flis
  Bathroom Cabinetry Ideas
  Slik bytter du utvendige skyvedører
  Slik legger du til aksenter på en murmur
  DIY Wood Tool Rack
  Glassfiber vs. Celluloseblåst isolasjon
  Slik bruker du en Double Command DeWALT Miter Saw
  Slik fjerner du Beadboard fra badmurer
  DIY Dusjpanel Installasjon
  Hvordan velge et treverk ferdig