Slik viser du merkelige objekter på veggen din

Slik viser du merkelige objekter på veggen din 

1.

Bruk en stud finder og merk nøyaktig plasseringen av studen direkte på veggen din. hvis du har en ide om hvor du vil henge ditt oddeformede objekt, gjør riktige justeringer og bland saker rundt, slik at du får plass til å jobbe. Objektet må henge foran studen. Merk nøyaktig hvor all maskinvare må gå.

2.

Se på objektet ditt og tenk på den beste måten å montere den på. Du kan feste maskinvare til objektet ditt, for eksempel ved hjelp av løkker eller glidelåser. Vurder å henge objektet ditt på en krok eller brakettfeste. Du kan også bruke entreprenørens lim hvis det ikke er mulig å bore gjennom det ulige formet objektet ditt. Ta deg tid og ta hensyn til det beste maskinvarealternativet. Spør en maskinvareekspert ved din lokale bedriftsforbedringsbutikk hvis du trenger veiledning. når du handler for å få riktig passende maskinvare. På denne måten kan maskinvareeksperten se den og hjelpe deg.

3.

Les noen instruksjoner som følger med maskinvaren. Pakke for tips og detaljer. Behandle objektet først. Rett opp vedleggene med veggen, hvor fester og kroker til slutt vil gå. Legg alt du måtte trenge på ditt oddeformede objekt, som øyne, sløyfer eller krokhenger. maskinvare med små skruer og skrutrekker eller bruk entreprenørens lim. Limet må tørke, så gi det hele 24 timer før det henger eller flytt det fra sin nåværende posisjon.

4.

Linj opp maskinvaren med vedleggene på den oddeformede gjenstanden . Predrill i studen før du legger på veggmaskinen. Bruk en borekrone som er litt mindre enn skruen og / eller plasthuset som det kan inneholde. Mange vegghengende kroksett leveres med et lite plasthus som går inn i gipset og rundt skruen. Dette beskytter veggen og skruen og Bruk alltid en hammer og trykk inn i veggen etter at du har forborret hullet.

5.

Plasser maskinens krokåpning over plastkassen Bor eller skru i skruen. Bor den inn i plastkassen, slik at kroken eller festebraketten festes. Hvert maskinvaresystem er annerledes, så pass på at den er riktig plassert før du fest den med skruen. Fjern skruer svekker den samlede effekten av maskinvarepakken.

6.

Fest ditt oddeformede objekt ved å hekte løkkene på krokene eller montere det på parentes, avhengig av maskinvaren kit.

Tips og advarsler

 • Når du jobber med entreprenørens lim, forstå hvordan det fungerer før du bruker det. Selv om du bruker litt, Noen typer lim vil utvides ti ganger, og forårsaker en skummende masse herdet lim som dannes på overflaten av objektet. Bruk en liten mengde hvis limet er harpiksbasert.
 • Ikke bruk plastikk . Dette kan være et billigere alternativ, men plast kan bryte seg lett og anbefales ikke å bore. Hvis du bryr deg om ditt oddeformede objekt, bruker du litt mer penger for å være sikker på at den er beskyttet og sikker.
 • Å eie et hjem betyr at du har kreativt lisens til å vise alle dine interessante funn. Den utfordrende delen er å finne det beste stedet å sette dem på og hengge dem på en slik måte at de ikke kommer til å falle og bryte. Bruk en venn eller et familiemedlem til å holde objektet for deg, slik at du kan utforske det beste stedet for skjermen. Det finnes mange mulige maskinvarealternativer som lar deg få det riktig og henger det trygt.

  Andre artikkelen

  Paslode Impulse Vanlige spørsmål
  Hvordan polere og tette granitt benkeplater
  Slik fjerner du bakgrunn uten dyre verktøy
  Slik Seal Keramisk Wall Tile Grout
  Slik bruker du et boble nivå
  Hjemmelaget utvendig vindusluker
  Abs Pipe vs PVC
  Slik bruker du Auto CAD for kabinettfremstilling
  Slik installerer du en Slate Tile Backsplash
  Standardstørrelser for ytterdører
  Slik farger du hvit grout
  Tips om å kjøpe et hjem i Canada
  Dekorative gjenstander å sette i glassburker
  Hvilke verktøy brukes når kjøkkenmontering?
  Hvordan gjøre overflatebehandling av metall
  Slik installerer du gulvbelegg
  Skap Hengsel Styles
  Hvordan vise endringsordrer - Hva er min byggmester som ikke forteller meg
  Slik fliser du over eksisterende fliser
  Hvordan klargjøre bakken for en betongplate