Wall Mounted Track Lighting Ideas

Wall Mounted Track Lighting Ideas  Veggmonterte belysningsarmaturer skiller seg fra de som er utformet for å henge fra taket. Hengende lysekroner og pendler fra veggmonterte sporlykter er ikke praktisk. Du kan imidlertid bruke veggmontert sporbelysning som omgivelses-, oppgave- eller aksentlys. Deres evne til å svinge, rotere og gi retningslys gjør det moderne sporlyset attraktivt allsidig eller praktisk romtilsetning.

Baderom

Legg til et veggmontert sporlys til et skygget mørkt område på badet ditt. Bruk det til å fylle mørke hjørner med lys. Sporbelysningsarmaturer med tre eller flere pærer lyser effektivt ellers mørkt og kjedelig bad. Velg sporlys som belyser en badoppgave, for eksempel å kaste bort et stykke vev.

Soverom

Huseiere som liker å lese i sengen, bør bytte ut et klumpete, utykt hovedhode for slank Sporlys. Flere stilige design oppdaterer utseendet til et soverom mens du øker soverommet belysningsfunksjonen. Hvis du har blitt sliten av å nå over for å vise ut en nattbordslampe, installer du belysningsbelysning over sengen din, og nå overhead for å slå av lyset om natten i stedet.

Kjøkken

Boring kitchens kan ha nytte av ekstrautstyret Lys veggmonterte sporlys gir. Hvis dine eksisterende lyspærer ikke er tilstrekkelige, kan du legge til veggmonterte sporlys for å peke lys mot kjøkkenobjekter, for eksempel en innbydende bolle med frukt eller en antikke flaskeoppsamling.

Stue

Bruk veggmontert spor belysning strategisk i stua. Lys opp områder hvor spennende teksturer, mønstre eller former vises. For eksempel, montere belysning på veggen over vinduene for å fremheve persienner. Veggmontert belysningsarmatur gjør belysningsstuen kunstverk en bris.

Andre artikkelen

Dørknottdeler
Tub Surround Ideas
Slik bruker du falske bjelker for å legge til takdetaljer
Slik bruker du Auto CAD for kabinettfremstilling
Composting Toilets u0026 Lukt
Hvordan bruke en Beige Trøster med en Hvit Eyelet Bedskirt
Hvordan male og Refinish Keramisk Tile
Hvordan lage en liten metallkasse
Slik legger du gulvfliser på et gulv med en oppvaskmaskin
Hvordan lage skifer gulv på ujevnt betong
Hvordan bygge en parabolisk solfanger
Slik legger du vinylfliser i et rom
Hvordan lagre puter til vinteren
Typer isolasjon for hjem
Slik installerer du en GE Mikrobølge hette
Kontor Interiørdesign Sjekkliste
De beste måtene å fullføre et kjellerloft
Kjeller Dør Ideer
Triks for å få en stripet sekskantet bolt ut
Hvordan velge en flisekutter