Farger som går bra med Wood Trim

Farger som går bra med Wood Trim  Den naturlige fargen på treverk gir økologisk skjønnhet til ditt hjem. Hvis du vil opprettholde farge på treet og harmonisere med innredningen, avhenger alternativene av den samlede effekten du ønsker å oppnå. Noen naturlig mørkere skoger gir seg en dypere, varmere fargekonfoni. Andre, som bjørk, er lettere i farge, kan fungere med en høyere nøkkelpalett. Bestem hvilken innredning eller stemning som passer ditt rom, og velg fargene som passer godt med trimmen.

Mørkere harmonier

Ebony og mahogny er eksempler på tre som har en tendens til det mørkere området av spekteret. Parring dem med lyse farger, som pasteller eller oransje, kan knuse. Ved å bruke dypere, varmere farger, kan du oppnå en rik harmoni som en klubbsal eller -salong. Mørke lær og varme farger som rødbrun og rust går bra. Mørkere nøytrale som tobakk er også et valg som er lett på øynene.

High Key Harmonies

Lysere skoger går med lettere farger. Pasteller i rosa, lyseblå, salvie eller lysegulger blandes lett med lysere trimfarger. Hvit er også et alternativ, men for mye hvitt kan få rommet til å virke antiseptisk. Lette nøytraler som sand eller taupe bidrar til å skape en glatt palett som du kan krydre med tilbehør eller vindubehandlinger. Southwestern mønstre eller kaster i turkis, russet og umber vil forlenge de mykere, lyse farger.

Mellomstoner

Hvis treverk eller finish er en mellomton i mellom lys og mørk, kan du gå enten for stor kontrast eller en mer konservativ palett med forsikring om at treet ikke blir overveldet, og det vil heller ikke skille seg ut. Fallfarger, som rust og varme appelsiner, vil lett utfylle trimmen. Bolderfarger, som krystall, vil hente opp naturlig farge av treet og legge til zing uten sammenstøtende effekt av en gulgrønn. Strikking med nøytrale fungerer alltid med treskjær, og mellomstone nøytrale som kamel eller hør passer rett inn.

Andre artikkelen

Hvordan sammenligne gass peiser
Utenfor dørrefinering
Romex Wire Informasjon
Å lage trusser
Hvordan byder jeg på Soffit for et hjem?
Hvordan dekke Old Brick With River Rock
Hvordan størrelsen Solar Vannvarmer for kommersiell bruk
Slik fjerner du tunge og groove gulv
Baderomsvifteforskriften
Hvordan å speil en hel mur
Kulturerte marmorproblemer
Slik fjerner du Backsplash Tile som motstår å komme
Slik fjerner du Paint Roller Lint
Hvordan forhandle pris med en hjemme reparatør
Hvordan bygge en 4 Stall Horse Barn
Hvordan installere Folding Closet Dører
Slik fliser en Talavera Tile Countertop
Selvinstaller kronforming
Hvordan passer en dusjdør
DIY Interiør Skodder