Tradisjonelle soverom Ideer

Tradisjonelle soverom Ideer  Et tradisjonelt soverom design påkaller en følelse av fortiden og bruker klassiske elementer for å skape en trøstende atmosfære. Når du planlegger ditt soverom design, se etter sengetøy, møbler, belysning og veggbehandlinger som har et snev av gammeldags sjarm; arbeide i favorittfargepaletten din, og skreddersy hvert element for å endre designet slik at det passer til dine individuelle smaker.

Headboard

Endre hodegjerden er en måte å skape et fokus på for et tradisjonelt soverom. i et lite soverom tar et tavle litt plass, men har stor innvirkning. Se etter en trehodeplate som bruker dekorative støping på kantene, skåret detaljer rundt kantene eller forsenkede paneler. Du kan kjøpe en headboard fra en møbler forsyning butikk, eller se etter et antikt alternativ for en ekte touch av tradisjon. For ekstra innvirkning, velg et hodegjerde som har en matchende baseboard. Hvis du vil legge til en mer luksuriøs berøring, finn et quiltet hodegjerde i en tradisjonell form.

Bakgrunn

I stedet for å bruke standardmaling på veggene i soverommet, legg til en tradisjonell følelse med mønstret tapet. Hold deg unna moderne moderne utskrifter, og bruk i stedet for subtile, undervurderte alternativer. Du kan velge en bred stripe i to nyanser av samme farge, for eksempel, eller finn en blomsterkontrast med lav kontrast. Koble tapetet med dekorative støping til grenser med gulv og tak for et ferdig utseende.

Canopy Bed

For å påberope en følelse av gammel verdenstradisjon i soverommet, velg en himmelseng. Se etter en trebjelkeramme med utskårne ben og stolper; For en dristigere utsagn, velg en som har en dekorativ treplattform for å koble de fire innleggene. Du kan velge en baldakin som har en topp baldakin, eller se etter en som har gardiner som kan trekkes rundt sengen for ekstra personvern og atmosfære. Bytt ut tunge gardiner med rene paneler for en oppdatert touch på tradisjon.

Belysning

Når du designer et tradisjonelt soverom, velg belysningsalternativer som bruker flytende lys og intrikate detaljer; unngå firkantede former og ultramoderne metallfinisher. Du kan velge små nattbordslamper med mønstrede nyanser, for eksempel, eller bruk en tradisjonell lysekrone for et snev av drama og romantikk. I et lite soverom kan du installere sconces på sidene av sengen for å eliminere behovet for sidebord uten å ofre lys.

Sengetøy

I moderne soverom har sengetøy en tendens til å være enkel når det gjelder mønster, stil og farge; I et tradisjonelt soverom, se etter mer frilly eller utsmykkede sengetøy. Start med et ruffet sengenskjørt, legg til kontrastark, topp med en dekorativ dyne og avslutt med et sett med accentputer. Se etter små utskrifter i et blomstert eller naturlig tema, og unngå geometriske mønstre. For en overraskende touch, velg tradisjonell sengetøy i uventede moderne farger.

Andre artikkelen

Hvordan lage et gulv for keramisk flis og vekt
Utskifting av gjennomsnittskostnaden for vinduet
Ideer for å lage et lite bad Seem større
Slik fjerner du limt hardgulv
Slik installerer du Tile Over Linolium
Green Flooring Ideas
Forskjellen mellom Engineered Hardwood u0026 Laminate Flooring
Slik legger du inn kjøkkenskap til vegger
Slik bruker du farge til en jernbanevirve
Informasjon om komposting toaletter
Pleie av maling ruller
Billige Hjem DIY Prosjekter
Veibeskrivelse til å bygge en frokostkrok
Slik kjøler du ditt hjem uten klimaanlegg
Hvordan bygge en Octagon Home på en brygge
Hvordan remodel et gammelt bad
Hva er årsakene til løs keramisk gulvfliser i et bad?
Slik fjerner du Paint and Restore Brick
Hva slags primer for ny Sheetrock u0026 Wood Trim?
Slik bruker du serienumre for å finne år med mobilhjem