Hvilke farge benkeplater går med Praline Oak Cabinets?

Hvilke farge benkeplater går med Praline Oak Cabinets?  Eik er en vanlig tre- og trefinér for kjøkken og badskap. Fargen på eikeskap er påvirket av typen eik samt fargen på flekken. Selv om produsentene kan variere i å navngi deres ferdig, har praline eikeskaper en tendens til å være medium til lys i fargen. De subtile gule og oransje undertonene av praline eikskap gir en varm fargepalett for å velge matchende benkeplater.

Granitt benkeplater

Granitt benkeplater er et avansert og allsidig alternativ for paring med praline eikskap. Granitt benkeplater er spesielt godt egnet for slike skap på grunn av det brede spekteret av flerfargede alternativer tilgjengelig. For eksempel er et subtilt og undervurdert alternativ bianco granitt, en primært hvit granitt med subtile striper av krem ​​og grått. Hvis du foretrekker en nærmere fargekamp, ​​er bomullsbahia granitt en svartfarget granitt med varme gull og brune. En mer dramatisk kontrast ville være mørk mystisk mauve granitt, som har en blanding av flere farger til både komplement og kontrast med praline eikeskaper.

Slakterboks

Slakterbjelker er laget av smeltede paneler av hardved, som kirsebær eller lønn Treverkene er arrangert i enten et tavle eller parallell mønster. Slagterbordsplattformene er spesielt passende for praline eikeskaper fordi de kan være farget eller lakkert for å matche skapets farge. Butcherblokk countertops skape et sammenhengende utseende gjennom kjøkkenet; Men hvis du foretrekker litt mer kontrast, bør du vurdere å smelte slagterblokken i en nyanse lysere eller mørkere enn praline-finalen for å legge til en subtile forskjell mellom de to skogene.

Hvite fliser

Praline eikeskaper har varme undertoner ; skape en kontrast til de varme farger på skapene med en kul, skarp hvit fliser benkeplate. Tile countertops tilbyr design allsidighet; du velger størrelsen, formen og utformingen av spissen. En enkel hvit keramisk fliser innrammet av beige fugemasse eller aksent med små beige fliser i hele, skaper et balansert kjøkken som ikke overvelder med et enkelt fargeskjema.

Rustfritt stål

Selv om eik er et tradisjonelt valg for skap, er det moderne countertop oppdaterer plassen til en mer moderne atmosfære. Lysheten i en praline-finish for eik gir en nøytral palett for komplementerende skap med et moderne materiale som benkeplater av rustfritt stål. Rustfritt stål er et reflekterende alternativ som opprettholder lysheten i skapene, samtidig som det legges til et distinkt, moderne element i designet. For å sikre et sammenhengende utseende, fest kabinettene med rustfritt stålhåndtak som knytter seg i benkeplaten.

Andre artikkelen

Slik installerer du Wainscoting Over Tile
Slik installerer du Stair Nosing Hard Flooring
Hvordan finne et hjem etter MLS nummer
Slik installerer du hele huset fans
Slik installerer du en avtrekksventil
Hvordan bygge en koselig hytte
Slik løser du Corian
Hvordan Stain Maple Skap
Hvordan lage opp en paneldør
Verktøy som trengs for å bygge et dekk
Hvordan lage en port for en Stockad gjerde
Hvordan bygge en dekk for et badestamp / spa
Slik bruker du C-klemme til løfteutstyr
Hvordan Stain Store Kjøkkenskap
Slik trimmer du allerede installert laminatgulv
Slik bytter du en badkran i 8 enkle trinn
Hvordan flater jeg sluttplanen 40 Metallrør for sveising?
Hvilke farger går med asiatiske møbler?
Typer av pleksiglas
Hvordan bygge et hus med en fersk vannkilde