Feng Shui Maling Farger

Feng Shui Maling Farger  Du vil kanskje følge prinsippene for Feng Shui når du pynter hjemmet ditt hvis du tror at fargene kan påvirke humøret ditt eller atmosfæren i hjemmet ditt. Ulike farger representerer forskjellige følelser eller følelser. I Feng Shui er enkelte farger tenkt å være ideelle for soverom, mens andre er riktige for bad eller andre rom, avhengig av hva fargene representerer.

Rød

I Feng Shui rød er en farge ment for rom hvor mye av aktiviteten fortsetter. Rød sies å øke pulsfrekvensen og hjernens aktivitet. Så hvis du har et spillrom eller en hule hvor du liker å være aktiv, må du male den rødt. Rød brukes også til å intensivere følelser og stimulere sansene, så det antas å hjelpe ditt kjærlighetsliv hvis det brukes i soverommet. Men fordi rød er så sterk farge, bruk den sparsomt. Gul bare er en veggfarge i Feng Shui fordi det sies å bli kvitt negativitet, øke energi, løft dine ånder og hjelp med å fokusere sinnet. Gul er en utmerket farge for nesten alle rom i hjemmet. Det er ideelt for stua, bad, hall, kontor eller hule. Men unngå gul for soverommet ditt fordi fargen er for energisk og kan gjøre det avslappende vanskelig.

Grønn

Grønn brukes til å berolige i Feng Shui. Grønn skal være beroligende og gjøre deg trygg. Grønn bidrar også til å redusere stressnivået og reduserer hodepine. Velg grønn for ditt soverom, bad eller stue. Grønn er imidlertid ikke et godt malingsvalg for hjemmekontorer eller hvor som helst du ikke vil føle deg for avslappet.

Blå

Blå er en annen beroligende farge å bruke i omtrent alle rom i hjemmet. Blå er sa å redusere spenning og stress, så velg det for soverommet ditt. Denne avslappende fargen er også et godt valg for et spa-bad. Fordi blå skal hjelpe deg med å fokusere og kommunisere effektivt, er fargene også ideelle for hjemmekontor.

Brunt

Brunt anbefales ikke som en Feng Shui dekorasjonsfarge. Brun er deprimerende og kan senke humøret. Ifølge Feng Shui gjør brun også et rom som er trøtt og gammelt.

Andre artikkelen

De beste måtene å studere en Cinder Block kjeller
DIY: Garage Oppbevaringsplaner
Hvordan sette betongankerbolter
Slik installerer du Hilti Kwik Bolt TZ
Hvordan å regrout et dusj gulv
Hvordan lage et nytt bad
Hvordan fungerer en stroppeløkkel?
Hvordan bygge et hus på en Pier Foundation
Hvordan oppussing av en Travel Trailer
Boreverktøy
DIY: Pole Barns
Mest populære Granit Countertop Farger
Tile Installasjonsinstruksjoner
Slik festes benkeplater med skruer eller lim
Hvordan Stive Fake Flowers
Risiko involvert i etterbehandling av kjelleren
Hvordan bygge en 20 x 20 garasje
Informasjon om å bygge et dekk
Jensen Peis Gel Bruksanvisning
Ideer for renovering av utsiden av et hus