Hvordan lage dører fra farget glassvinduer

Hvordan lage dører fra farget glassvinduer 

Starte ditt vindu

1.

Finn eller opprett et mønster du vil bruke for dine glassmalerier ved å lete etter gratis mønstre på nettet eller velge mønsteret ditt fra en bok om farget glass. Når du har funnet mønsteret ditt, nummerer brikkene på mønsteret ditt og ta det til en kopi og utskriftssenter. Har mønsteret dimensjonert til målingene på dørens glassinnlegg og be om tre kopier, du vil kutte en, bruke en til layout og beholde den tredje.

2.

Velg ditt glass. Gå med alt strukturert eller ugjennomsiktig glass for maksimal privatliv, eller bland det med bein, arkitektonisk eller klart glass for å legge til interesse, samtidig som du beholder noe privatliv.

3.

Skjær mønsteret med bly mønster saks, som er spesialisert saks som kutter mønsteret for å tillate et gap for plassering av bly kom som vil gå mellom glassbitene. Lead kom er en stripe av ledende med en kanal som glassbitene passer inn for å lage glasset design.

4.

Lim mønsterbitene til glasset med gummi sement. Etter at du har plassert mønsterstykket på glasset, sveip pekefingeren over mønsterstykket for å tvinge ut overflødig gummisement. Gni tommelen rundt kantene på mønsterbitene for å fjerne overflødig gummisement før du begynner å kutte glasset.

5.

Sett på sikkerhetsbriller og plasser glasset på en skjære Nett. Klipp glasset med en glass cutter. Kuttene som glassklipperen din vil gjøre er faktisk skrapelignende poeng i glasset som gjør at du kan bryte mønsterstykket unna. Poeng rundt mønsteret i linjene så rett som mulig og bry deg glasset bort mens du satser på en linje. Det kan hende du må lage flere poenglister før mønsteret ditt er kuttet ut, men scoring og breaking straight lines lar deg gjøre renere, mer kontrollerte pauser. Bruk løpstenger (tang med to flate kjever som påtrykker jevnt trykk på begge sider av poengsummen) for å bryte bort lange, rette linjer og tannklemmer (tang med buet bunn og serrated kjever) for å bryte bort kortere eller mer buede linjer. < /p>

6.

Grind hvert stykke ved å skyve kantene av glasset inn i slipeklokken på en kraftkvern. Vri glassstykket mens du grinder for å glatte alle kantene. Fjern mønsteret, vask glasset i oppvaskmiddel og vann, tørk og merk mønsternummeret på stykket med en markør. Bruk alltid sikkerhetsbriller når du sliper glass.

Sette vinduet sammen

1.

Legg oppskriftskopien av mønsteret på et laminert sponplater. Fest lengder av kvadratstøping til venstre og topp av mønsteret ved å skru dem til sponplaten. Forsikre deg om at støpningen har en perfekt rettvinkling ved hjørnet ved å sjekke det med en tømrerfirkant. Denne 'jig' vil holde prosjektet trygt og firkantet når du bygger vinduet.

2.

Legg en lengde av sink Y-kom med en halvtimme fin langs venstre side av mønsteret. Zinc Y-came (striper av sink som ser ut som en Y og har en kanal i toppen av Y at glassstykkene passer inn i) brukes vanligvis til å ramme og gi blyant glassvinduer mer støtte. Sett plakatkitt under finen på toppen, midten og bunnen av den kom slik at kanalen er parallell og foret opp med utsiden av mønster. Du passer på glassets kanter på venstre side av vinduet i denne kanalen.

3. Legg hvert stykke på plass på mønsteret og re- Slip om nødvendig for å sikre at den passer ordentlig på mønsteret. Mønsterbitene bør ikke gå over linjene på mønsteret, det er her ledningen din kom til å passe mellom hvert stykke glass.

4.

Monter vinduet ditt, jobbe fra Bunnen av venstre kant opp. Legg glasset på kanten av mønsteret, trykk det inn i Y-kom-kanalen med en gummibåt. Legg en strimmel H-kom (blybånd som ligner en H) over toppen, støt den til siden av Y-kom; merk på H-kom med en markør for å merke hvor du trenger å kutte, og deretter kutt med blykniver (et verktøy som brukes til å rengjøre, presise kutt i bly kom). Sørg for at Kanalen vender opp når du lager kuttet.

5. Monter alle delene av vinduet sammen ved å tappe hvert stykke inn i H-kom-kanalen ved hjelp av gummiklubben. en stoppblokk --- som passer over kanten av glassbrikkene for å holde brikken på plass --- over kantene som er plassert, kom kanaler og fest brikken ved å trykke på en hesteskoespik (lange, flersidede negler ) inn i åpningen på blokken. Fjern blokken og neglen når du er klar til å passe en annen strimmel av kom og glassstykke til dette segmentet. Sikre høyre, bunn og toppkanter med blokker og negler.

6.

< p> Legg inn en lengde av sinken Y-kom øverst på prosjektet, stikk i venstre hjørne mot øvre hjørne av Y-kom du plassert på venstre side av vinduet. Plasser et lite segment av Y-kom på høyre side, støt det opp mot topp Y-kom. Merk stedet på toppen Y-kom. Fjern topplengden på Y-kom og kutt den på stedet du har merket. Bruk ledespisser og hold kanalen opp når du skjærer. Fjern det lille stykket Y-kom til høyre. Monter toppen Y-kom over kanter av glassstykkene på toppen, forsiktig tapping hvert stykke inn i kom-kanalen. Gjenta for å passe til sinkens lengde Y-kom til høyre og nederst i vinduet.

Ferdigstilling av vinduet ditt

1. Brush flux (en kjemikalie som gjør at loddet for å holde seg fast i ledningen kom) over hver kom felles (hvor to deler kom sammen) og loddetinn ved å slippe en liten mengde Loddemåler (en legering av tinn og bly) med spissen av loddejern på skjøten. Bruk en rask nedovergående bevegelse. Bruk alltid vernebriller og maske ved lodding.

2. < / p>

Vri vinduet over. Dette kan være vanskelig fordi vinduet er ujevnt, så få noen til å hjelpe deg hvis du kan. Legg et bord eller en annen flat, solid overflate størrelsen på vinduet ditt ved siden av panelet og Skyt forsiktig på panelet til den flate overflaten. Sett et andre brett eller solid overflate på toppen av panelet for å smelte glasset i glassmaleri; svikt forsiktig. Fjern overflaten som er nå over baksiden av panelet og lodd vindusens bakleder.

3. Bruk pustet glass for å styrke vinduet. Sprer putten på glasset; dryss en sjenerøs mengde hvitt (et ikke-slipende pulver) over putten og arbeid det dypt inn i sprungene av komen som fører med en benkborste og fingrene. Arbeid i små områder; ca 1/3 av prosjektet om gangen. Børst bort alt overskytende hvitt (som vil absorbere overflødig kitt) med benkbørsten (en naturlig børstehustru med trehåndtak) og løp en blyantspiss langs hjørnene for å fjerne eventuell buildup. Vri panelet over og gjenta på den andre siden.

4. Rengjør panelet med oppvasksåpe og vann, skrubbe forsiktig leddene med stålull for å fjerne eventuell flux. Legg panelet på en flat overflate og la den tørke i flere dager.

5. Legg på en perle av vanntett silikon på innsiden av åpningen på døren og plasser den farget glasspanel i åpningen. Sikre panelet ved hjelp av en punktdriver (et verktøy som brukes i innramming som driver diamantformede punkter i en ramme for å holde elementet innrammet flatt og tett mot rammen), og kjører tre eller fire punkter på toppen, sider og bunn .

Tips og advarsler

 • Du kan kjøpe glassmalerier og forsyninger fra en lokal eller online glassmaker.
 • Selv om Du kan bestille glass online, besøke din lokale glassmagasinbutikk når du er klar til å velge glass. Ta inn mønsteret ditt og be personalet om å hjelpe deg med å velge glass som vil gjøre prosjektet ditt pop.
 • Når du bruker kjørerang, legger du linjen som er merket på toppen av tangen på toppen av den målte linjen, klemmer tangen med en hånd mens du holder mønsterstykket i den andre. Hold glasset vinkelrett på bordet og legg glasset forsiktig ned som du gjør pausen.
 • Kjøretang anbefales ikke til bruk på barokglass; Barokglass har mer indre stress og jeg sannsynligere å bryte opp gjennom mønsteret når man bruker tanger.
 • Ved bruk av tannhenger, hold mønsterstykket i en hånd og legg kjeftene (bueformet kjeve på bunnen) av grozers rett bak Den målte linjen, nær kanten nærmest hånden din. Ta med grosene ned for å fjerne glasset, akkurat som du ville hvis du snakket en kvist.
 • Bruk alltid øyevern når du kutter, sliper og lodder glass.
 • Alltid loddetinn i en godt ventilert område.
 • Bruk en maske ved lodding.
 • Lag vakre, innbydende innkjørsler i ditt hjem ved å lage dører fra glassmalerier. Ikke bare vil farget glass legge til farge og tekstur til inngangene dine, glasset tillater i varme, diffust nyanser som vil lette mørke mellomrom. Opprettholde ditt privatliv ved å velge ugjennomsiktig, strukturert glass og velg mønstre som reflekterer ditt eget design. Selv om det gjør tid å lage dører fra glassmalerier, kan du gjøre det litt enklere ved å velge glassdører, og deretter lage glassmalerier du kan plasser direkte over glasset i døren.

  Andre artikkelen

  DIY Kitchen Tile Backsplash
  Hva er en infrarød brenner?
  DIY Prefab dusjkabinetter
  Hvordan oppnå New England Beach Cottage House Exterior
  DIY lite kjøkken
  Fordelene ved en solid betongblokkvegg
  Slik monterer du en under kjøkkenkroken
  Hvordan lage en hjemmestang ut av tre
  DIY Dørramme Installasjon
  Hvordan å designe skap online
  Slik installerer du Tile Base
  Hvordan bygge en tre truck rack
  Hvordan kutte Hardiplank
  Definisjon av Marine Construction
  Slik fjerner du Beadboard fra badmurer
  De fire hovedtyper av broer
  Hvordan velge utvendig trimfarge
  Hjem Vannskade reparasjon
  Hvordan bygge en diagonal vegg kjøkkenskap
  Slik finner du utdaterte baderomsfliser