Hvordan å fargelegge dyrket marmor

Hvordan å fargelegge dyrket marmor 

1.

Fjern eventuell rusk fra marmor. Hvis det er voks eller oppbygget mat, bruk en trekant for å forsiktig skrape ruskene av. Ikke bruk metallbørster eller stålull, da de vil klø marmoren og skure din finish.

Bruk eddik og vann for å fjerne eventuelle rust eller små flekker i rekkefølge. for å lage en kongruent farge og finish.

3.

Ta med din flis i hvilken farge du velger og legg til vann. Prøv å bruke en svakere løsning først og gjenta hvis fargen er uakseptabel. Legg finishen over disken i en jevn kappe.

4.

La flekken stå over natten. Om morgenen fjern flekkene fra marmor, vær forsiktig så du ikke bruker noe som kan skrape marmor. Vær oppmerksom på fargen.

5.

Gjenta om nødvendig. Marmorens overflate vil tillate permeabilitet, men det kan ta tid. Hvis fargen ikke er ferdig, ta kontakt med en ekspert som vil refinansiere marmor og bytte fargen for deg.

6.

Buff opp disken med en bil eller motvoks etter Fargen er herdet for å øke glansen på toppen. Dette bør gjøre fargen mer levende.

Tips og advarsler

 • Unngå tungtfarger som hårfarger. Disse produktene vil skade tellerens farge med tunge nyanser som kan dekke opp den naturlige skjønnheten til steinen. Du tar sikte på å endre fargetone eller stein, eller legge til et hint av farge, for ikke å dekke opp utformingen av steinen.
 • Vakker kultret marmor kan komme i en rekke farger og kan virkelig legge til verdi og sjarm til ditt hjem, men marmor er også ekstremt temperamentsfull. Du kan endre fargen på marmor uten å miste de flotte, spissete, strukturerte designene. Ved å bruke noen få produkter til å rengjøre og påføre en flekk, vil du kunne endre marmor for å aksentere et rom, endre utseendet eller bare dekke opp en stygg flekk eller ufullkommenhet.

  Andre artikkelen

  Veggtekstur Knockdown Teknikk
  Bruker for Snowflake Obsidian
  Slik beregner du taktak i grader
  Slik installerer du en ikke-ventilert Range Hood
  Florida Building Code for Risers
  DIY: Barneskjemaer og tegninger
  Slik isolerer du eksisterende yttervegger
  Hvordan bygge boliger for eldre
  Tilskudd til solpaneler
  Slik installerer du keramiske veggfliser på en keramisk fliserbase
  Slik holder du dusjdørene dine skinnende rent
  Hvordan å bore hardt metall
  Hvor lang tid tar betong til å kurere?
  Hvordan finne den perfekte boligforbedringsentreprenøren
  Planer for å lage en postboks post
  Hvordan bygge et hus på Hawaii
  Slik installerer du gassrør som blinker på et tak
  Hvordan sette et lys bak et veggmontert hodegjerde
  Slik bruker du en WonderBoard
  DIY Bygg et skap