Slik flytter du kjøkkenskap

Slik flytter du kjøkkenskap 

1.

Åpne de nedre skapene og fjern skruene som holder kabinettet til veggen. Sett en pry bar mellom veggen og skapet. Påfør fast trykk for å fjerne kabinettet fra veggen. Gjenta denne samme prosessen med de øvre skapene.

2.

Finn veggpinnene på det nye stedet med en studfinner. Merk pinnene med et blyantmerke.

3.

Flytt de nedre skapene til deres nye plassering. Sett et nivå på toppen av skapet for å sikre at det installeres jevnt. Skyv skiver under kabinettet til overflaten er perfekt.

4.

Åpne skapdørene. Kjør 3-tommers dekkskruer gjennom baksiden av skapet i veggtappene. Kjør en skrue på toppen og bunnen av skapet ved hver veggspor.

5.

Mål veggen fra toppen av skapet og merk et merke på 19 1 / 2 tommer over skapet. Tegn en linje på dette punktet langs veggen der noen øvre skap skal henges. Kontroller linjen med nivået ditt.

6. Legg et stykke 2-by-4 tømmer, litt kortere enn det øvre skapet, langs linjen slik at bunnen av treet sitter på blyantmerket. Fest veden til veggen med dekkskruene. Kjør skruene gjennom skogen og inn i en veggkrok. 2-ved-4 vil hjelpe til med å støtte vekten av overskapet midlertidig.

7.

Løft kabinettet og hvil underkanten på tømmeret. Åpne skapdørene. Kjør skruene gjennom baksiden av de øvre skaprammene i en veggkrok. Fjern 2-ved-4-tømmeret og la hullene i gipset med spackle.

Tips og advarsler

 • Hvis siden av kabinettet var tidligere installert ved siden av en vegg, kan kanten av kabinettet ikke være ferdig. Du kan kjøpe sidepaneler fra en boligforbedringsbutikk. Trim panelene for å passe, male eller flekk dem for å matche dine eksisterende skap, og lim dem til skapet med konstruksjonslim.
 • Remodeling et kjøkken er et dyrt prosjekt. Når du begynner å slå ned vegger og erstatte apparatene, legges regningen ganske raskt. Å gjenbruke de gamle skapene på en ny måte kan spare deg for mye penger. Bare fordi du forandrer oppsettet til kjøkkenet, betyr det ikke at du må erstatte de gamle skapene helt. Finn mellomrom hvor du kan bruke de gamle skapene, enten på kjøkkenet eller i et annet rom i huset ditt. enkelt og enkelt.

  Andre artikkelen

  DIY harde tregulv
  Slik installerer du Marble Ceiling Tile
  Må du sette fliser rundt en propan peis?
  Base Molding Ideas
  Ideer for å dekorere din kommersielle bygning
  Brick Finer Failure
  Slik installerer du Tub Surround Over Tile
  Hvordan designe ditt eget 3-D Dream House
  Slik isolerer du verktøyhåndtak
  Hvordan bygger jeg veggskap for doble ovner?
  Kjeller Finish Remodel Ideas
  Hvordan lage farger og form med din countertop design
  Hvordan kutte flis med en RotoZip
  Countertop Alternativer for et bad
  Slik installerer vi hengsler for skjermdører
  Slik installerer du Keramisk Trim på Backsplash
  Slik legger du inn betong benkeplater
  Back Porch Remodeling Ideas
  Slik installerer du tårnplater for kjøkkenskap
  Slik installerer du arbeidslys i garasjen