Hvordan designer jeg Stone Houses?

Hvordan designer jeg Stone Houses? 

Design et billig steinhus

1.

Velg din byggteknikk. Den klassiske metoden er å kutte steiner for å matche hverandre med et minimum av mørtel. Dette er veldig tidkrevende og dyrt. Et annet alternativ er å bare stable steiner som de er, uten å kutte for å passe, ved å bruke mer mørtel for å fylle hullene. En tredje metode er slip-form-metoden, som anbefales av mange do-it-yourselfers. Slip-form steinvegger er laget ved å plassere steiner med sine flate sider mot en avtagbar form, ettersom betong sakte strømmes inn. Når skjemaet er fylt og konkret sett, blir skjemaet fjernet og plassert et nivå høyere, og prosessen gjentas . Stenhus som er delvis eller helt underjordiske er et annet alternativ. Disse er svært energieffektive i ekstreme klima, men design og konstruksjon kan utgjøre unike utfordringer.

2.

Skiss ditt huss gulvplaner og eksteriør. Hvis du ikke jobber med en arkitekt, må du skissere planene for hvordan huset skal legges ut. Du kan bruke papir med et lite gittermønster for å gjøre skreddersydde grunnplanskisser enklere. Steinveggene er tykkere enn tre. Ytre og andre bærende vegger kan være mer enn 2 fot tykke. For passive soldesigner, orienter de fleste vinduene mot sør. Sten og betong Trombe vegger er ofte bygget foran store glassvinduer for å absorbere sola om dagen og slippe varmen om natten. Folk som vil bo i bygningen bør ha designinngang. Praktiske og estetiske hensyn bør begge tas i betraktning. Naturstein kan fremkalle rustikke, moderne eller gammeldags design stiler. Hvis husets videresalgspotensial er viktig, bør du vurdere Universal Design-prinsipper, som gjør huset tilgjengelig for et bredt spekter av potensielle innbyggere.

Lag arbeidstegninger. Til slutt, og i de fleste tilfeller vil du trenge tegninger av profesjonelle tegninger godkjent av de lokale myndighetene for å bli brukt til byggeprosessen. Vanligvis er godkjenning og stempel av en bygningsingeniør eller arkitekt nødvendig før konstruksjonen kan begynne. Du kan bruke en lisensiert ingeniør i designfasen for å hjelpe til med å planlegge stiftelsen, steinveggene og all stålforsterkning som trengs for ditt steinhus. Du kan ansette en rådgiver for å lage et profesjonelt sett med tegninger og tegninger.

Design et mer overdådig steinhus

1.

Forskningsspesifikke steinhus for inspirasjon , hvis du har et mer fleksibelt budsjett. Et firma i Hellas, Solid Stone House, bygger kutte steinhus basert på eksisterende gamle kretensiske eksempler på hjemmet. Et unikt hus ble bygget mellom to massive steinblokker i Nas Montanhas de Fafe, Portugal. Frank Lloyd Wrights stein og betong Fallingwater ble kåret til den beste bygningen av det 20. århundre av American Institute of Architects. Hvis du har mulighet, besøk huset i Pennsylvania, som vanligvis er åpent for betalt visning.

2.

Planlegg mer dristige design og intrikate detaljer hvis du har et fleksibelt budsjett. Frank Lloyd Wrights Fallingwater-design inneholder dramatisk utviklede cantilevered balkonger som ble inspirert av fossen som strømmer rett under huset. Rådfør deg med en utdannet ingeniør for å finne ut hva som er strukturelt mulig. Du må trenge offisielle konstruksjonsskilt før arbeidet kan begynne.

3.

Lag en liten skala av husdesignet ditt. Profesjonelle arkitekter konstruerer ofte en eller flere modeller av større hus for å bedre forstå utformingen og vise den til klienten. Stenbygninger krever mer tid og materiale enn tre som de skal konstruere og er dyrere å endre. Å lage en liten skalert pappmodell kan spare deg for hodepine og forsinkelser under konstruksjonen. Bruk en arkitekts skala linjal for å gjøre modellen enklere.

Tips og advarsler

 • En god byggmester gjør en bygning som vil vare, men En god designer gjør en bygning med varig inntrykk.
 • Sten- og betongbygg kan være farlig hvis den ikke er riktig konstruert. Sørg for at en kvalifisert bygningsingeniør kontrollerer spesifikasjonene for fundamentet, veggtykkelser og stålforsterkning mv. . Og sørg for at bygningens design er godkjent av de lokale myndighetene før byggingen starter.
 • Før du bestemmer deg for å designe steinhus, hjelper det å undersøke hva som allerede er gjort. Se på eksempler på steinbygde boliger, fra gjør-det-selv, lavbudsjettdesign til mer profesjonelle, high-end ones. Når du har bestemt budsjettet ditt, nettstedet og foretrukket husstil, kan du begynne designprosessen. Du kan gjøre mye med enkel teknologi og litt fantasi. Og du trenger ikke å kysse Blarney Stone i Irland for å motta en gave av designevokalitet.

  Andre artikkelen

  Hvordan klippe Rafters for et Shed Roof
  Slik fjerner du en linoleumgulv
  Hvordan bygge et billig deksel for en patio
  Hvordan finne Square Yards
  Bruk av asbestsementprodukter
  House Remodeling Informasjon
  Hvordan klippe råtre på tabellen din
  Hvordan lage en vinyl 'treplank' Gulv på trapper
  Syr Betong Stain Vs. Akryl Betong Stain
  Slik installerer du teppe i Hall u0026 Trapp
  Den beste måten å kjøpe mineralfiberisolasjon
  Rettsmidler for et kjøkken lysarmatur
  Hvordan setter jeg mitt skap i en datamaskinskrivebord?
  Hvordan virker strålende gulvvarme?
  Hva er typene av hjemme oppvarming brensel?
  Hva er resirkulert HDPE plast brukt til?
  Hvordan velge et kjøkkenfliser Backsplash
  Veggmontert kraninstallasjon
  Karibisk Maling Farger
  Hvordan gi KITCHEN CABINETS et nytt utseende uten å bruke for mye