Anbefalt Inks of Cellulose Attic Insulation

Anbefalt Inks of Cellulose Attic Insulation  Blåst celluloseisolering er en effektiv metode for isolerende rom i eldre bygninger for å redusere varmeregninger. Ifølge Bob Vila er celluloseisolering hovedsakelig sammensatt av resirkulert avispapir, behandlet med brann- og skadedyrsbekjempende midler. Den fyller hjørner og åpninger godt, og kan installeres uten ubehagelig kløe av glassfiber, selv om vernebriller og åndedrettsvern skal brukes. Hvis du legger til riktig mengde blåses celluloseisolasjon på loftet ditt, kan du forbedre ditt hjems energieffektivitet.

Tommer for R-verdi

Ifølge Washington State University har blåset celluloseisolasjon en R-verdi eller isolasjonsverdi , fra 3,2 til 3,8 per tomme. De fleste byggekoder anbefaler en høyere isolasjonsverdi for loft enn for vegger, fordi varm luft stiger og mer varme kan flykte gjennom de øvre delene av et hjem.


Det spesifikke antall tommer celluloseisolering anbefales, varierer fra sted til sted. For eksempel i Washington State er standarden R-38 eller minst 10 tommer cellulose. I kaldere klima, som det nordlige Midtvesten, kan det anbefales å bruke solvarmeisolasjonsverdier så høy som R-49 til R-60 eller 13 til 16 tommer isolasjon. I varme klimaer, for eksempel Sørøst, kan huseiere kreve ikke mer enn R-30 eller ca. 8 tommer cellulose.

Isolasjonsdybde og ventilasjon

Opptil et punkt er dypere isolasjon bedre siden Det vil forhindre at varmen kommer fra hjemmet gjennom loftet. Huseiere må imidlertid passe på ikke å installere for mange tommer isolasjon. Celluloseisolasjonsprodusentforeningen anbefaler et godt ventilert loft og lav luftfuktighet for bygninger med celluloseisolasjon. Cellulose som er blåst for dypt, kan dekke lysarmaturer og ventilasjoner, noe som medfører mulige brann- og muggfare. CIMA bemerker at isolasjon må installeres slik at den ikke blokkerer luftinntak for ovner, og må være minst 3 tommer fra skorsteiner og fluer.

Sett opp tommer

Dessverre er ikke alt cellulose riktig installert. betyr at dybden på isolasjonen som er blåst inn, kanskje ikke nøyaktig viser sin R-verdi. Ifølge Home Energy Magazine overlater mange isolasjonsentreprenører ved en uhell eller bevisst over celluloseisolasjon når de installeres på et loft. Resultatet er en isolasjonsdybde som ser riktig ut når den er installert, men snart settes ned til en lavere dybde.For å installere celluloseisolasjon riktig må entreprenørene ta hensyn til denne naturlige bosetningen ved å legge til mer cellulose når det tørker blåser isolasjonen, eller ved å dempe cellulosen for å oppmuntre den til å slå seg fast. Eierne kan sjekke installasjonen ved å vente på at cellulosen skal avgjøre, og måle dens dybde.

Andre artikkelen

Hvordan henge en Panel Cabinet Door
Metoder for å installere Vinyl Siding
Office Cabinet Storage Ideas
Hvordan male laminat dører
Slik installerer du Vinyl Siding langs en ramme
Slik bruker du reflekterende isolasjon på et loft
Instruksjoner for bruk av 3M vindu isolasjonstape
Grunnleggende om å holde levende akvariumplanter i ferskvann
Hvordan remodel en dusj
Slik installerer du glassfiberpanner
Slik fjerner du snøen fra kjørebanen din
Slik Tile Around A Soaker Tub
Komposittvasker Vs. Rustfritt stål
Slik installerer du en GE Mikrobølge hette
Trinn for installasjon av kjøkkenskap
Typer av betongankre
Bakgrunnsregler
Slik bytter du en glassfiberspadehåndtak
Hvordan finne utallige sjeldne svitsjer
Den best vurderte regndusj dusjhoder