Beach Theme Decorating Tips u0026 Ideas

Beach Theme Decorating Tips u0026 Ideas  Dekorere med et strandtema betyr vanligvis at du vil at ditt oppholdsrom skal føles uformelt, avslappet og innbydende. Beach-themed dekor kan inkludere en enkel strand hytte følelse, palmetre motiver, nautiske detaljer, skjell eller en frodig, tropisk følelse. Velg en bestemt type strandinnredning basert på fargene, bildene og ser du liker, eller dekorér hvert rom i hjemmet ditt med en annen ta på strandtemaet.

Farger

Bruk en myk, naturlig fargepalett til å skape en myk stemning som er typisk for stranden. Myke kremer eller lys beige som etterligner fargen på sandverk på vegger, møbler og sengetøy for å holde hele rommet lyst og luftig. Korall, lett skjellrosa, havskumgrønn, himmelsblå, turkis og aqua legger til karakter og farge mens du holder med strandtemaet. Lys rød, blå og hvit arbeid i et nautisk tema rom. Lyse oransje, gule og fuchsia er ideelle hvis du vil ha en lysere, tropisk følelse.

Møbler

Komfortable møbler er viktig i et strand-tema hjem. Wicker møbler fungerer i et soverom, hule, spisestue eller stue. Bare legg et glass topp til et spisebord og legg til strand-pute og puter til stoler og sofaer. Hvitt eller lyst tre med et gammelt utseende er et annet alternativ. Bruk lyse, nøytrale farger for sofaer, stoler og andre store stykker. Slipcovers er ideelle når de passer inn i en uformell, komfortabel strandfølelse.

Linens

Glatte hvite gardiner over enkle nyanser er ideelle for vindubehandlinger for å fortsette en lett, luftig følelse og likevel tillate privatliv og lysstyring. Bruk maling på veggene, eller legg opp horisontal siding med et gammelt utseende. Sengetøy skal være myke, komfortable og nøytrale, med mindre du vil ha en sterkere utseende. Puter, tepper og sengetøy kan omfatte lyse tropiske skjermer, delfiner, palmer, skjell, fyr, seilbåter eller bilder av stranden.

Tilbehør

Tilbehør vil trekke hele rommet eller huset sammen. Snekkere arbeider med mange andre materialer og gjenstander i nesten alle rom i huset. Fyll glass krukker, vaser, boller eller andre beholdere med skjell, sand dollar og sjøstjerner. Lanterne, glasslamper og skyggebokser er andre måter å vise skjell på. Lim dem til bilderammer, skuffer eller annet tilbehør hvis du vil lage eget tilbehør. Bruk sjøglass hvis du vil ha noe annet enn skjell.Gjør gamle stykker av tre inn i dekorasjoner hvis du vil gjøre det til å se ut som drivved. Heng et stort fiskenett på en vegg med et skipshjul, anker, drivved eller annet strand eller nautisk tilbehør. Heng bilder med bilder på stranden, fyrtårnene eller seilbåter, eller ram dine favorittfamilieferiebilder fra stranden.

Hvite eller kremfargete stearinlys legger subtil eleganse til din strand-tema dekor når du er parret med sand og skjell. Legg til sand og små skall til en glassflaske med et opprullet papir festet med garn for å ligne en melding i en flaske. Modellskip inne i glassflasker, fyrtårnfigur eller andre vanlige strandartefakter er andre alternativer.

Andre artikkelen

Slik legger du et bad gulv
Hvordan bygge Solar Air Panels
Hva trenger jeg å lage en Tiki Hut?
Slik forsegler en betongblokk
Slik legger du på granitt benkeplater
Hvordan remodel kjelleren din
Tips om kutting av takfliser
Tips om å installere en pedestal kran
Hva trenger jeg å installere et dørloft?
Slik installerer du Allure Trafficmaster
Slik installerer du ikke limlaminatgulv
Slik bytter du rammen rundt et vindu
DIY Reparasjon Rotten Deck Post
Geotermisk oppvarming Stengteknikker
Om Builder Floor Plans
Slik legger du deg opp
Hvordan bygge et stativ for en tallerken
Hva er forskjellen mellom Vinyl Gulv u0026 amp; Bambus gulv?
DIY Innramming for en lommedør
Slik beregner du bestilling helvetesild for et tak