Bedroom Decorating Paint Colors

Bedroom Decorating Paint Colors  Soverommet ditt skal alltid føles behagelig og gir deg en følelse av å komme vekk fra verden. Riktig malingfarger hjelper deg med å oppnå denne effekten mer enn noe annet i rommet. Det viktigste å huske når du velger malingfarger for soverommet ditt, er hvordan du vil at rommet skal føles. Du vil finne, når du har bestemt deg for riktig farge, er det morsomt å male soverommet ditt.

Naturlig og koselig

Naturbaserte farger gjør et soverom til et sted for hvile og avslapning. De lettere farger som finnes i naturen skaper en spesielt innbydende nyanse. Velg en lys nyanse med grønt eller krøll som skal vises på veggene for å skape en følelse av ro. Bruk hvit trim for å holde rommet lyst og luftig. Andre farger du kan låne fra naturen er gult eller gull. Denne fargen på veggene gjør soverommet ditt varmt og koselig.

Mørk og Elegant

Mørke farger gir et rom med følelse av rik skjønnhet. Selv om mørke farger har et rykte for å gjøre rommene mindre, med riktig belysning, kan du eliminere en lukket følelse i mindre rom og fortsatt bruke mørke farger. Mokka, aubergine, salvie og midnattsblå er noen farger du kanskje vil prøve. Du kan også male alternative vegger forskjellige nyanser av samme farge for et dramatisk utseende. En mørk taupe kombinert med mørk beige vil gi en fin kontrast til soverommet ditt. Mørke farger øker nattens effekt av et soverom og inviterer ro. Du vil ønske å bruke møbler i samme mørke fargetoner for et enhetlig utseende og følelse i rommet ditt.

Lys og glad

Lyse farger gir soverom energi. Nyanser av lyse grønn, oransje og lilla vil øyeblikkelig løfte rommet ditt og få det til å føle seg levende igjen. Oransje er en varm farge og vil ønske deg velkommen på slutten av en lang dag. Grønn er energisk, mens lilla fremkaller et lett og luftig humør. Eksperimenter med andre farger på rommet ditt for å holde soverommet ditt tungt og lukket. Hvis du har et lite soverom, vil lyse farger få det til å føles mer romslig.

Andre artikkelen

Homeowner Grants for Home Improvement
Hvordan kutte Duraceramic Tile
Kraftbruk til keramiske fliser
Starte en brann i en brennende peis
Utskiftningsinstruksjoner for badekar
Hvordan fungerer elektrisitet og ledningsnett?
Slik legger du til solenergi i hjemmet ditt
DIY Zinc Countertop
Tips til fjerning av keramiske fliser
Hvordan lage et gårdshus-stil kjøkken
Hvordan Justere Blade på Håndverk Bandsaw
Iron Versus Steel Properties
Glass alternativer for en rammeløs dusj
Hvordan spare energi med rørlys
Luftdrevne Tørrveggverktøy
Tregulvslipemaskiner
Slik monterer du elementer på en murvegg
Slik installerer du Wood Burning Inserts
Slik dekker du et popcorn-tak
Dusj Pan Membran Liner Installasjon