Blue u0026 Brown Bedroom Ideas

Blue u0026 Brown Bedroom Ideas  Sammenkoblingen av en primærfarge, som blå, med en nøytral nyanse, som brun, er et vanlig designskjema. Ved å etterligne fargeelementene som finnes i blåens komplementære farge av oransje, forbedrer varmebrune kule blått ved å skape en subtil tonal kontrast. På grunn av det brede spekteret av nyanser, kan en rekke temaer sentrert på fargekombinasjonen av blå og brun være så lenge du opprettholder den rette balansen mellom varme og kule nyanser i begge farger. For eksempel skal kjøligere bruner som taupe være paret med varmere blues som inneholder mer gul i fargetone, for eksempel turkis.

Sand og sjø

Fremkall en breezy Hamptons sommer eller en reise i havet dypt med en sand og sjø soverom ordningen. For en sommerlig følelse, velg blek, nautisk blues parret med sandy tans og strålende hvitt tilbehør. Accent d u0026 eacute; cor med subtile fyrtårn og seilbåt tilbehør. For en under-the-sea d u0026 eacute; cor ordningen, velg dypere, lysere blues og blågrønner kombinert med tans mer som minner om våt sand enn tørre strender. Snekkere, tropiske fisk og koraller aksenter bringer Undervannsdesign konseptet sammen. For et mindre bokstavelig seascape-tema, la de brune nyanser bli den dominerende farge i designskjemaet ditt, med accent på minimal blå og naturlig fiber tilbehør.

Sjokolade og Tiffany

Ta romanse uten å ty til typiske romantiske farger som støvete pinks ved å bruke et fargeskjema inspirert av romantiske gaver av melkk sjokolade og Tiffany u0026 Co.s dyre smykker i deres varemerker Tiffany Blue bokser. Sjokoladevegger med Tiffany Blå inspirert sengetøy og tilbehør gir et kjønnsnøytralt designskjema som kan forbedres med feminin rose og kremtoner, eller kan forbli glatt og elegant med sølv og hvitt. Mirrored end-bord, moderne krom- og krystallbelysningsalternativer gir luksus til det elegante fargeskjemaet.

Skinn og midnatt

For en rikere, mer maskulin blå og brun d u0026 eacute; cor tema, par dype, blå-svarte nyanser som Midnattsblå med mørkbrunt skinnmøbler. Da denne mørkere fargekombinasjonen kan overvelde et mindre soverom, kan du oppnå samme designstil ved å plassere lærmøbler og midnattsblått tilbehør i et soverom med lysere, nøytrale, hvite vegger med en brun tint blandet inn, som f.eks. Ecru eller eggeskall. Selv om svart og brunt er to nøytrale som ikke alltid er kompatible i et designskjema, er både midnattsblått og mørkbrunt skinn tonet med svart, så svart / hvitt fotografier og svarte lakk tilbehør kan brukes minimalt i dette fargeskjemaet.

Andre artikkelen

Hvordan bygge Solar Air Panels
Typer av remskiver
Brukes til keramiske fliser
Slik fjerner du gammelt mørtel fra strukturert murstein
DIY: Granitt flislagt benkeplate
Hvordan lage en to bil garasje i en fire bil
Slik setter du en parabolantenn i en solarskål
Den beste metoden for å hengte uberørt bakgrunn
Eik vs Hickory Wood Skap
Kitchen Lighting Regulations
Tørrmur Tape Definisjon
Cute Kids Bedroom Decorations
Hvordan fjerne Svært gammelt bad Gulv
Hvordan sette fliser på en vegg
Hva trenger du å gjøre for å endre takdesign?
Slik flytter du kjøkkenskap
Dekorere med Palm Fronds
Hvordan tegne et utvendig hjørne
LED Vs. Incandesent for Home Lighting
Slik legger du fliser på Hardibacker Board