DIY King Size Headboard

DIY King Size Headboard 

1.

Legg døren og sengepostene ut på en tarp. Velg en solid-core dør. Du vil ikke kunne legge ben til en hulkjerne dør. Sengeposter kan bli funnet gjennom en treverksted eller online på en rekke steder. Se etter et gammelt hovedgavl på et loppemarked og fjern bedpostene.

2.

Sprøyt døren og bena med ammoniakkbasert rengjøringsmiddel. Tørk av treet med en ren klut for å fjerne rester og rusk.

3.

Legg overflaten på døren og sengeplassene lett med middels sandpapir. Sandpapiret vil fjerne resterende rester og løs eller skille maling fra dørens overflate. Tørk av slipestøvet med en fuktig klut.

4.

Lakk døren og Hvis du har samme type tre for både døren og stolpene, bør du vurdere å bruke flekker. Påfør to til tre tynne, jevnbelagte maling med en nålvalse. La hver kappe tørke før du bruker den Neste. La malingen tørke over natten.

5. Legg døren med forsiden nedover på en flat overflate. Spred tre lim langs sidene på døren hvor bena skal festes. Hold bena tett til døren med en klemme for å hindre at de skifter mens limet setter.

6.

Sett en tre tommers bakplate over baksiden av døren og benet der de møtes, tre inches fra toppen av døren. Kjør skruene gjennom hullene i platen for å feste platen og fest bena til døren. Gjenta på den andre siden av døren for det andre benet . Legg plater tre inches fra bunnen av døren på begge sider.

7.

Fest ditt nye hodegjerde til sengen eller veggen. Installasjonsmetoden vil avhenge av din sengramme. De fleste metallsjiktrammer kan festes ved å kjøre skruer gjennom metallbrakettene på sengen og inn i trepynt.

Tips og advarsler

 • For en Variasjon på dette utseendet, legg ikke på bena. Legg døren direkte på veggen bak sengen. Legg til kronforming øverst for å legge til et dekorativt element til døren.
 • Ditt soverom er din helligdom. Det er stedet hvor du slapper av etter en lang dag. Ditt soverom kan være det ene rommet i huset ditt der du kan lukke døren og gjemme seg fra barna, hunden og haugene med klesvask. Et hodegjerde kan bringe d u0026 eacute; cor i soverommet ditt opp et hakk og gjøre det vakrere og avslappende. Å lage en headboard er like enkelt som å finne en gammel dør. Bredden på en king size-seng er 76 tommer. Dørene kommer i en standardstørrelse på 80 tommer, noe som gjør en gammel dør det perfekte hoppepunktet for å bygge et hodegjerde.

  Andre artikkelen

  Steel Roof Benefits
  Hva slags belysning for innendørs trapper?
  Slik installerer du Spin-On-krage for HVAC-kanaler
  Vann Jet Teknologi
  Hva er fordelene med Cork Flooring?
  Slik legger du til en baderomsuger
  Hvordan bygge et bad og toalett i kjelleren
  Hvordan å leve av nettet - Etisk energi
  Hvilken er bedre aluminium eller Vinyl Siding?
  Hvordan Estimere Drywall Arbeidskostnader
  Slik fjerner du limt parkettgulv
  Hvordan få et moderne kjøkken
  Hvordan installere Trafikk Master Tre Gulv
  Hvordan bli med Wood Trim
  Fare for Spray Polyuretanskum
  Slik installerer du, Refinish og Resurface et gulv
  DIY Varmepumpe Closet Flange Problem
  Slik legger du til din hjemmeverdi
  Hvordan bruke dekorative medaljonger
  DIY Betongreparasjoner