Dekoreringsideer for spisesteder

Dekoreringsideer for spisesteder  Spisestuer eller kjøkkenkroker bør føles varme og innbydende da disse rommene er hvor du sannsynligvis deler måltider med familien og underholder gjester. Dekorer spisestuen din for å gjenspeile din personlighet, stil og funksjon på måten du trenger den til. Velg et fargeskjema eller tema som en base for din spisestue innredning for å hjelpe romflyten med relaterte farger og gjenstander.

Farger

Varmt farger er typiske i spisestueområder, ettersom varme farger føles innbydende og påkjenner en følelse av samhørighet. Rød og oransje stimulerer appetitten, noe som gjør en spisestue det ideelle stedet å bruke disse fargene. Rødene kan variere fra dype farger som også har en sofistikert luft om dem til lyse nyanser som virker mer spennende og energiske. Dyp blomme eller drue lilla nyanser fungerer også bra i spisestue. Bruk kremfarger hvis stilen din er mer nøytral eller du nyter jordetoner. Kle opp nøytralerne med et lite sprut av en dempet farge, for eksempel brun, grønn, blå eller hva fargen får deg til å føle deg velkommen. Bruk en kombinasjon av farger i et mønster på veggene. Striper og blomstermønstre er vanlige i spisestue. Hvis du ikke vil ha et mønster på veggene, kan du legge til tekstur ved å male veggene med en fauxfinish.

Møbler

Velg møbler som utfyller fargevalg, dekorere stil, plass og det som fungerer best for din livsstil. For eksempel er et glassbord eller et bord med skarpe kanter ikke det beste alternativet hvis du har små barn. Et lite rundbord er best for små spisesteder, med mindre du foretrekker å skyve et lite rektangulært bord mot vegg når den fjerde siden ikke trengs. Stoler skal utfylle bordet og stilen på rommet. Enkle tre stoler med komfortable puter arbeider for et tilfeldig rom, mens polstrede stoler ser best ut i en stor formell spisestue. , legg en buffet, hutch eller annet tilbehørstykke i spisestuen din for å vise samlinger. Velg et tre som utfyller bordet og stolene.

Tabellinnstillinger

Enkle tabellinnstillinger er best hvis du ofte bruker bordet for måltider , lekser, studere, håndverk, spill eller ot hennes aktiviteter. For eksempel, plasser en løper ned midt i et rektangulært bord med et lite midtpunkt. Formelle spisestuer som for det meste er til show eller brukes bare til å spise, kan omfatte forseggjort stedinnstillinger komplett med plassmatter, tallerkener, stemware og servietter. Ta med et midtpunkt på spisebordet ditt for å dekorere det og få det til å føles mer innbydende. Velg noe så enkelt som tre søylerlys på dekorative lysestaker, en vas med et lite blomsterarrangement eller en bolle med kuler, glassperler eller skjell.

Tilbehør

Tilbehør skal fullføre rommet, men altfor mange tilbehør kan gjør plassen føles rotete og overveldende. Bruk en buffet, hutch eller flytende hyller for å vise din fine kinesisk samling eller vise interessante vaser eller skulpturer. Unngå å vise for mye. Hvis samlingen din er for stor til å passe alle elementene i en hekke, roter du elementene regelmessig slik at noe nytt alltid er på displayet. Blomster, planter, stearinlys, vaser, tallerkener, keramikk og keramikk er bare noen av tingene du kan vise.Hang speil med interessante rammer, kunstverk, smijerns veggskulpturer eller lysestaker på veggene. Enkle bilder, som blomster, vinflasker eller matvarer, er ideelle for spisestue. Legg interesse for rommet med belysning. En stor lysekrone kan fungere best for en formell spisestue, selv om det finnes utallige muligheter å velge mellom. Krystallbelagte lysekroner, moderne lysekroner eller eklektiske lysekroner kan trekke hele spisestuen sammen eller tjene som inspirasjon for å dekorere rommet.

Andre artikkelen

Typer av betongblokker
Slik installerer du 12 Ft. Beadboard Planker for et tak
DIY: Restaurering av tregulv
Slik installerer du Stucco Mesh
Slik Bullnose Granitt
Lap Siding Vs. Helvetesild
Håndverktøy for å bygge tømmerhytter
Slik fjerner du speil fra badveggen
Hvordan remodel en skjermet veranda
Enkleste måten å jobbe med en sementblander
Hvordan remodel et smal bad
Slik installerer Cedar Siding Shingles på Strapping
Hvordan skalere et modellhus
Hvordan bygge Garage Partisjon Walls
Liste over produserte hjemmebyråer
Hvordan Caulk Baderom Gulv
Slik monterer du Bad Assistance Rails
Slik dekker Laminat benkeplater med betong
Hvordan lage din egen utendørs grill
Modular Log Cabins i California