Famous French Wallpaper Designs

Famous French Wallpaper Designs  Bakgrunn ble utbredt i Frankrike som en erstatning for stoffet dekket veggene ble populært av aristokratene. Ved slutten av 1800-tallet, med den industrielle revolusjonen, brukte folk tapet som en billigere måte å dekke på veggene sine. Enten det er infundert med sengetøy, skåret i firkanter eller produsert i lange ruller, ble papiret snart trykt med blomster, emblem og idylliske scener av provinslandets levende. Ikke lenger et statussymbol, i disse dager kan enhver designkunnig person nyte en berømt fargeblockert fransk utskrift på sine vegger.

Fransk barokk

Fet og utsmykket barokkutskrift er et stiftdesign i fransk bakgrunn. Den barokke perioden refererer til en periode med europeisk historie fra 1600 til 1750. Men fransk barokk er fortsatt tydelig i moderne d u0026 eacute; cor; det har nettopp blitt kokt ned til et forenklet, repeterende svart-hvitt motiv. Den franske barokkstilen er lett å identifisere og berømt i parisisk bakgrunnsbilde. Det er et uendelig mønster av tykke sammenvoksende vinstokker som grenser til et stilisert blomstermotiv --- fokuspunktet. Den barokke stilen er så synonymt med parisiske hjemmemøbler som designere har oversatt den fra tapet til annet dekorativt tilbehør, inkludert tallerkener, lampeskoder og sengetøy.

Fleur-de-lis

'Fleur-de- lis 'er en forenklet illustrasjon av liljeblomsten - dermed navnet, som er dets bokstavelige franske oversettelse. En signatur fra Frankrike og historisk brukt som et tegn på sitt monarki, har blomstemblemmet blitt stemplet, preget og pusset på alt fransk, inkludert tapetet. Når den brukes i hjemmet, ligger fleur-de-lis midt i tapetets repeterende design som et kam, med alle de andre designelementene som bøyer seg rundt. Det var en tid hvor symbolet bare ble brukt i kongelige slott, domstoler og våpenskjold, men i dag holder det sine ranger som en berømt utskrift i fransk tapetdesign.

Country Toile

Svart, blå eller noen ganger røde etsninger som skildrer landslivet - fra piktogrammer til ' botanicals '- definerer frankrike s berømte toile tapet design. Associated with country d u0026 eacute; cor, toile tapet er det mer økonomiske alternativet til den store damasten som flankerte veggene til de typiske pastorale slottene. I dag er toile tapet brukt av design fagfolk til å fremkalle følelsen av 'shabby chic' - et hjem d u0026 eacute; cor stil som er dyktig innlemmet biter og biter av franske landsmøbler. Enkle versjoner av toile vil skildre 'botanicals', som er etsninger av blomster og planter hjemmehørende i Aix-de-Provence-regionen i Frankrike. Mer kompliserte mønstre kan inkludere tall for bønder som er involvert i hverdagslige borgerlige levende på 1800-tallet.

Art Nouveau

Gjort populært tidlig på 1900-tallet, var art nouveau en kunstnerisk bevegelse som ble oversatt til alt fra metrostasjonene til kommersiell kunst fra Paris , før du drar ned i hjemmet og tapetet. Parisisk tapet vedtok art nouveau s elegante og forenklede floral design, den mest berømte utgaven er iris. Det som gjorde jugendstilen evig, og derfor berømt, påvirket den franske kulturen. Det er like kjent i fransk tapetdesign som på gatene av Paris, og har derfor sin designvekt når den er innlemmet i moderne d u0026 eacute; cor. Art nouveau tapet er fremkaller ånden til belle u0026 eacute; poque. Av denne grunn er det et spennende uttrykk for tidens romantikk som fortsatt brukes i moderne veggmøbler.

Andre artikkelen

Verktøy brukt til å bygge et hus
DIY: Bygge stiger
Hvordan vet du hva slags sealer er på et betonggulv?
DIY Tørketrommel
Hvordan en Rivet Gun Works
Slik installerer du Sheetrock Over Panel
Home Improvement Hardware Tools
Verktøy for å bære gips
Hva er kostnaden for å installere takrenner?
Hvordan legge til Beadboard til kabinett dører
Hvordan lage en hevet plattform i et medierom
Tørrveggshevende ideer
Slik blander du tynn sett mørtel
Eksempler på Classic Style Bad Light Fixtures
Hva er de forskjellige typene av fliser som skal brukes på gulv?
Slik installerer du stereohøyttalere i et hjemloft
Hvilke farge kjøkkenskap går med et rødt gulv?
Høyden til å plassere to rader av klessnormer
Sunroom Extension Ideas
Slik borer du et vann godt i South Carolina