Franske dekorative farger

Franske dekorative farger  Enten du ønsker å dekorere et rom i huset ditt som en fransk slott eller du vil inkludere elementer av det franske landskapet i ditt hjem, bruk et fargevalg som gjenspeiler landets kultur. Farge er et av de viktigste elementene i et rom, og det er lettere å velge dekorasjoner og aksenter for rommet, når du arbeider innenfor et bestemt fargeskjema.

Blå

Blå er en vanlig farge i fransk dekorasjon og er brukes til både land og moderne hjem innredning. Myk, gråtonet blues passer for et mykt, romantisk soverom, mens rik, mørk blå reflekterer fargene på det franske flagget for din stue eller spisestue. Når du dekorerer med en lyseblå, bruk hvitt eller gull som aksentfarger; Når det er dekorert med mørkere blå, er rød et passende alternativ.

Gull

For et rustikt franskinspirert spisestue fremkaller et rikt gull tanker om det franske landskapet. Bruk en fauxfinish i gull på veggene dine for den distinkte stucco-looken som er knyttet til regionen. Bruk brune og andre jordfarger som dine aksentfarger eller en rik rød farge for noe litt dristigere og levende.

Gul

En myk, smør gul lyser opp kjøkkenet ditt mens en kremaktig safran gul legger til personlighet til din stue. Gult malte vegger med hvit dekorasjon skape et kjønnsnøytralt og enkelt fransk utseende i ditt hjem.

Grå

Grå er en av de vanligste fargene i fransk innredning, og er allsidig ved at du kan kombinere den med en mange andre farger. En myk grå ledsaget av en rik blå skaper en avslappende atmosfære for stuen din, mens en blekgrå blandet med salvegrønn er et godt valg for et fransk hageinspirert soverom.

Rosa

For en romantisk, feminin soverom, en kremaktig rosa sammen med gull og elfenben aksenter fremkaller tanker om barokktiden og Marie Antoinette. Pinks brukes også vellykket sammen med blues og greener for et mer kjønnsnøtt fargevalg.

Andre artikkelen

Installasjon av metall skorstein
Deler av en silikonkran
Regelmessige lysbrytere Vs. Stangbrytere
Hvordan dekorere nattbord og et skrivebord
Levetid av helvetesild
Slik monterer du en lysekrone
Hardwood Vs. Laminatgulv holdbarhet
Hvordan gjøre interiørdesign for et oppholdsrom med peis
Maling ideer for Maple Baderomskap og Burgundy benkeplater
Hvordan måle for benkeplater
Hvordan gå med en rammeløs glassdusj
Hvordan sette Travertin Tile
Hvordan å hengsel en tre boks
Hva er fordelene med kobbervasker?
Virkninger av munnseptiske systemer
Hvordan bytter jeg ut på trefronten av en støpt plastskuff?
Hvordan måle lineære føtter for en backsplash
Slik Level En Tregulv Underetasje
Slik installerer du lat Susans
Kreative bruksområder for biljardbord