Granitt Countertop Backsplash ideer for små baderom

Granitt Countertop Backsplash ideer for små baderom  Granitt er en ekstremt hard stein som er kjent for sin dybdefarge og holdbarhet. Allsidig granitt er tilgjengelig i dusinvis av farger. Når den er innarbeidet i en liten plass som et bad, lyser den glatte overflaten av granitt øyeblikkelig og lyser opp rommet. Tips om fargevalg og riktig plassering av tilbehør mot granitplattform eller benkeplate bidrar til å skape en innbydende og imponerende design. Med kostnaden så mye som $100 per kvadratfot, er de fantastiske farger og elegante utseendet av granitt vel verdt prisen.

Granitt

Bruk samme farge granitt for både telleren og bakplaten for å skape en kontinuerlig design i det lille badet. Mørke granittfarger kan ofte overvelde et lite rom; så hold deg til lys eller nøytral granittfarger. Kremete hvite og beige lyser øyeblikkelig opp det lille rommet og matcher andre overflater i rommet. Små geometrisk utformede granittfliser som brukes som aksentfliser i andre områder av rommet, for eksempel en dusjmur, skaper en sammenhengende design. Injiser farge inn i nøytralt design med et sett med fargerike håndklær eller fargerikt dusjgardin. Frigjør plass med en veggmontert kran. En bronse veggmontert kran forbedrer en beige eller kremfarget granitt benkeplate, samtidig som det gir god plass til tilbehør og ofte brukte baderomsprodukter.

Blend

Bland sammen en granittplater med en solid overflate benke som Corian for å lage en fargerik design. Velg en farge som utfyller granitten for å skape design. Solide nøytrale farger som rike brune og dype greens er imponerende mot en kremaktig hvit granittplattform. Spill med teksturer og farger ved å installere et glass backplast mot en granitt benkeplate. En nøytralfarget granitt mot en fargerik og stilig glassplattform skaper et lunefullt display i et lite bad.

Tilbehør

Accent et lite bad med tilbehør som utfyller de farger som finnes i granittbenken. Et overdimensjonert granitt-innrammet speil hang i stedet for en backsplash som strekker seg til kanten av granitt counter skaper illusjonen av en større plass. Heng en trio av fotografier som ekko fargene som finnes i granittbenken for å trekke øyet inn i rommet og tjener som fokuspunkt når du kommer inn i rommet. Bruk en farge for rammene for å lage et enhetlig design. For små baderom granitt benkeplater, montere tilbehør som veggmonterte såpe oppvask og tannbørste holdere å frigjøre mye trengte plass. Velg en farge for tilbehør som står i kontrast til disken. Hvis du for eksempel installerte en mørk sjokoladegranitt, hold deg til solbrent eller beige-tilbehør med samme undertoner for å skape et enhetlig rom.

Andre artikkelen

Den gjennomsnittlige kostnaden for et geotermisk oppvarmingssystem
Hvilken type inspeksjon har et modulært hjem å passere?
Slik installerer du Tumbled Stone Tiles
Slik sikrer du et tregulv
Hvordan kutte eksisterende keramisk flis
Gratis ideer til badet
DIY benkeplater
Når skal du bruke en bestemt kontaktperson?
Slik bruker du en MK Wet Saw Tile Cutter
Hvordan Caulk Floors
Hvordan kutte flis til kjøkkenvaske
Hva er et Gable Roof?
Hvordan å bremse band sagbladene
Hvordan remodel et bad med en fliser dusj
DYI: Hvordan kutte og reparere en betongplate
Miljøstøtte til energieffektiv Windows
Historien om Prefab Homes
Slik installerer du banebelysning i et takloft
Typer lister
Slik legger du et bilde på paneling i kjelleren