Gratis ideer til å dekorere leiligheter

Gratis ideer til å dekorere leiligheter  Å dekorere en leilighet bringer din egen personlighet inn i et rom, slik at leiligheten kan føles mer som et hjem. Enten du har en helt ny leilighet eller ønsker å puste nytt liv inn i et rom, kan dekoreringstips ofte komme til nytte. Med den riktige kombinasjonen av funksjoner kan rommet ditt bli alt fra en koselig lesekrok til et moderne minimalistisk område.

Forvandle vegger og gulv

Gir leilighetsvegger en ansiktsløfting, legger et helt nytt utseende til et rom uten å kjøpe alt -Nye møbler og tilbehør. Hvis du planlegger å male veggene, blir malingsfargen viktig når du bestemmer deg for hvilken utseende leiligheten skal ha. For et mer åpent, rent utseende, velg lyse farger som hvite eller bleke pasteller. Lysere farger gir rom et større utseende; I tillegg gir hvite vegger en leilighet en moderne følelse. I mange leiligheter er imidlertid leietakere begrenset fra å male eller veggmure veggene. I stedet, se etter kunstverk for å dekke veggene hvis malingen er en farge du ikke liker. En annen ide å bringe farge til vegger uten maleri er å lage veggmalerier fra malingsprøver eller teppeprøver. På denne måten har veggene farge, men leietakeregler blir fortsatt fulgt.

Møbler og tilbehør Ideer

Leiligheter er ikke alltid like store som hus. På grunn av dette, prøv å utnytte plassen til det beste av evner. Har møbler som er multifunksjonelle for å spare plass. For eksempel, se etter en sofa som kan forvandle seg til en dag seng, noe som er spesielt nyttig for studioleiligheter. Nettstedet Rental Decorating Digest foreslår at du bytter ut et kjøleskap i full størrelse for en mindre, under-the-counter modell. For mer kjøkkenplassbesparelse, se etter tabeller som kan brettes opp og ut av veien. For måter å dele opp et rom uten å installere en ny vegg, prøv å hengende gardiner eller ved hjelp av romdeler. Andre møbler og tilbehør som ottomaner og kaffebord kan doble som lagringsplass. Når du søker etter materiale for å lager ditt hjem, bør du vurdere speditørbutikker og engrosmarkeder. På denne måten sparer du penger og kan finne flotte brikker som kan innlemmes i leiligheten din.

Belysning av rommet

Belysning kan gjøre en stor forskjell i en leilighet. Hvis leiligheten din har få vinduer og du foretrekker rikelig med lys, prøv å bruke sporbelysning for å få lys inn i områdene langt borte fra vinduene. For mykere belysning, plasser lys rundt for å bruke i stedet for mer hard overhead belysning. Du kan også drape stoff over lamper for å fullstendig endre belysningen i et rom. Prøv drapering blonder eller farget tulle over lamper for å gi belysningen en mykere, mer romantisk følelse. Om mulig, installer dimmerbrytere slik at belysning kan endres når du ønsker det.

Andre artikkelen

Slik legger du keramiske fliser
Hvordan å blande gammelt og nytt tregulv
Billig Kitchen Deco Ideas
Slik installerer du en plastbarriere i en kjeller før du legger betong
Typer av klassiske arkitektoniske kolonner
Hvordan sette en skyvedør på innsiden av en vegg
Gjør det selv: Kitchen Islands
Hvordan få negler ut av tørrvegg
Slik setter du opp et kommersielt kjøkken
Hvordan kutte Cement Fiber Board
Mest populære Granit Countertop Farger
Seed Bead Rose Tutorial
Hvordan lage et boligbygg
Hvordan beregne området for en betongplate
Landmåling Instrumenter
Slik bytter du popcornloft uten å skrape
Slik installerer du en Franke Sink
Hvordan fullføre Koa Wood
Hvordan får nye hus deres gate nummer?
Slik gjenoppretter du ferdig til et badekar