Hvordan bygge en bokhylle trinn for trinn

Hvordan bygge en bokhylle trinn for trinn 

1.

Sett to av de 36-tommers lange brettene som går parallelt på en flat overflate, på mellomrom 30 tommer fra hverandre. Plasser 32-tommers brettet vinkelrett på 36-tommers brett. Den 32-tommers brettet blir bunnen av bokhyllen din.

2.

Bøy endene på de 36-tommers brettene mot ansiktet på 32-tommers nederste brett for å lage hver side flush. Skru opp gjennom 32-tommers bunnbrett og inn i de 36-tommers sidekortene med tre jevnt fordelte skruer på hver side.

3.

Plasser gjenværende 36-tommers brett over den andre enden av de 36-tommers sidene. Tillat dette nye 36-tommers brettet å overhale sidebordene med to tommer på hver side. Skru inn tre jevnt fordelte skruer gjennom 36-tommers toppbrett og inn i de 36-tommers sidene på hver side.

4. Sett inn dine 30-tommers lange brett inne i rammen. du har opprettet slik at de kjører parallelt med 36-tommers toppbrett og 32-tommers nederste brett. Plasser de 30-tommers brettene som ønsket som hyller for å gi deg tre like områder med plass til bøker, eller juster brettene slik at den nederste sokkelen (som er nederst brettet) har mest plass over det med den øvre sokkelplassen noe mindre .

Hold 30-tommers hyllebrett på plass når du skruer gjennom sidene av rammen og inn i enden av hyllebrettene. Stativ bokhylle opp på 32-tommers bunnbrett.

6. Legg over overflaten av hele bokhylle innvendig og utvendig for å kvitte seg med små splinter eller snags langs kantene av brettene. Støv av de slitte områdene av bokhylle med en ren klut. Påfør en treflis eller lakk hylleet i fargen du foretrekker og la det tørke.

Tips og advarsler

 • Endre dimensjonene i bokhylle for å lage Det er bredere, smalere, kortere eller høyere som du foretrekker for det rommet du vil plassere bokhyllen din på.
 • Legg feltputer til hjørnene på hyllen på bunnen for å gjøre det lettere å flytte og mykere på tregulv.
 • Å lage en bokhylle på egen hånd kan være en passende måte å skape et varig møbel på som passer din stil for mindre enn det ville koste å kjøpe et ferdigpakket sett. Med alle dine brett og forsyninger forberedt, bør du kunne bygge en bokhylle trinnvis for om en time. Når bokhylle er ferdig, kan du male eller flekke det som du foretrekker, å ta plass i din eksisterende d u0026 eacute; cor.

  Andre artikkelen

  Om Hjem Byggekostnader
  Hvilken flis er anbefalt å ikke grout?
  Slik installerer du keramisk flis i et vått område
  Hvordan lage utendørs teppe på en dekk
  Hvordan hjelpe ditt hjem selge
  Hvordan lage et kontor på kjøkkenet ditt
  Elektrisk grout fjerning
  Slik Vanntett Cedar Shakes
  Hva er en OSB?
  Slik kobler du et solcellepanel til et batteri til en omformer
  Slik Bullnose Granitt fliser
  Instruksjoner for fjerning av keramiske fliser
  Hvor mye plass mellom et toalett og en dusj?
  Hvordan veggmontere en babyendringsenhet
  Hvordan reparere en Cement Walkway u0026 Steps
  Hvordan bygge gamle verdensdører
  Kropp Fordeler med et bad Spa
  Hva er egenskapene til kobberrør?
  Slik løser du en knirkende keramisk gulv
  Hvordan Design Porch Railings