Hvordan dekorerer jeg kontorlokaler med Crown Moldings?

Hvordan dekorerer jeg kontorlokaler med Crown Moldings? 

Bruk Crown Molding for å gjøre ditt kontor fancy.

1.

Først bør du bestemme om rommet ditt skal fungere godt med kroneforming. Dette treverket er vanligvis forbundet med fine hjem og herregårder: det betyr ikke at det oversettes godt til typiske kommersielle armaturer som takhyller. Hvis du har et takhøyde og du absolutt må ha kroneforming, bør du sikkert finne takfliser som skal gå med ditt utseende og gi løsninger på den ellers utfordrende (og kostbare) oppgaven med å feste tre til tynne metallstrimler.

Neste, velg hvilke områder som må ha kronen. Kanskje du vil ha det gjennom hele rommet ditt, kanskje det bare er nødvendig i noen, mer intime områder som en mottakelse. Et kontorlokal er forskjellig fra et hjem ved at det ofte er partisjoner som deler men ikke danner separate rom. Disse er flotte områder for å gi litt interesse med treverk. Hvis du har bygget inn møbler eller oppbevaringsrom, er disse halvveggene perfekte flekker for en fin finish.

3.

Bestem hvilket materiale din støping vil bli laget av. Det tradisjonelle materialet er tre, men siden kronen er malt vanligvis, er polyuretan og skum-versjoner veldig populære og nesten ikke skiller seg fra tre. De kan imøtekomme ufullkommenhet på rommet, lettere enn tre (som fører til billigere installasjon). De har også fordelen av å være vanntett, noe som er viktig for kjøkken og bad. En blanding av materialer kan benyttes, for eksempel ved bruk av polyuretan på badet og vedkledningen nær et arbeidsområde. Dette gir deg mulighet til å skape budsjettbesparelser (selv om man får matchende mønstrert treverk), er det en god ide.

4. Velg din støping ved å se på en maskinvare- eller tømmerbutikk, fra en katalog eller nettleverandør. Ved å bruke en katalog kan du matche mønstre selv om du trenger en blanding av polyuretan og tre. Pass på at støpingen du velger, stemmer overens med stilen på rommet ditt. For eksempel, hvis du har et kolonialt utseende, vil trimmen være annerledes enn det ville for et viktoriansk rom. Hvis taket er lavt (mindre enn 8 fot i høyden), er en veldig bred støping utelatt. På den annen side har mange kontorlokaler høye tak på mer enn 9 fot, og en støping eller krydder som faller minst 5 tommer fra takflaten anbefales. En annen regel tyder på at du skal finne 1 tomme for hver 1 fot høyde, men denne regelen bryter ned ved lavere takhøyder.

Crown molding er trim som gir en dekorativ finish til en toppkant. (En kronikk overlapper med kronen, blir laget av den.) Kronestøping som et romelement er vanligvis funnet der veggen går i taket. Selv om denne formelen historisk var ment å skjule slurvet gipsjobber og utvendige proporsjoner, har det blitt et enormt populært designelement for sin sjarm og permanente følelse. Å bruke kronforming på kontoret kan skape hjemmekoselige, komfortable rom for ansatte og kunder.

Andre artikkelen

Sikkerheten til behandlet tømmer
Homebuilder Grants
Hvordan sette opp Wallboard på taket
Hengende lagringsideer
Hvordan lage et oppladbart borebatteri begynner å lades igjen
DIY Spraying Utvendig Stucco
Slik programmerer du en LiftMaster-tastatur
Hvordan å figurere Square Footage for helvetesild
Hvordan lage kjøkken benkeplater selv med en vegg
Hvordan bygge en veggramme
Slik Etch u0026 Stain Betong
Slik installerer du store fliser
Slik installerer du en mudgulv
Typer av travertinfliser
Instruksjoner for installasjon av et tregulv
Slik lager du et tregulv for vinyl
Cultured Marble Vs. Granitt
Custom Tile Shower Ideas
Snekkerverktøy for dørreparasjoner
Hvordan lage tømmer gulvbord