Hvordan gjenopprette en krystall lysekrone

Hvordan gjenopprette en krystall lysekrone 

1.

Fyll vasken med varmt vann og en sprut av oppvaskmiddel. Trekk opp løvene med hendene dine.

2.

Se nøye på krystallhengene på lysekronen. Fjern alle krystaller som er like store. Vask dem i såpevannet, skyll under springen og tørk med et papirhåndkle. Plasser dem på et eget sted før du går til neste sett med forskjellige størrelser. Gjenta denne prosessen til alle krystalldelene er fjernet og rengjort.

3.

Slå av kretsen til lysekronen. Fjern alle lyspærer fra lysekronen, vask og tørk dem som du gjorde krystallhengene.

4.

Fjern takdekselet fra lysekronen med en skrutrekker, og utsett ledningen. Dekoble pluggmutter og jordledning. Bestem hvilken type metallfinish du har å gjøre med. Messing er mest sannsynlig for en krystallkroner.

5. Bruk en lett kappe messingpolert til metalloverflaten. Tillat Tørk deretter med en ren, myk klut for å fjerne tarn. Hvis det har skjedd en korrosjon, legg på en lakkstrimmel med pensel, la den virke i en time og skrubbe med fin stålull for å fjerne finishen. Kobber til en glans, spray deretter med et nytt lakklakke for å forsegle overflaten.

6.

Kontroller ledningene for ødelagt isolasjon og korroderte ledningsforbindelser. Klipp 1/2-tommers av trådendene med wire cutters og strip back isolasjon for å danne nye, rene tilkoblinger. Fest de nye tilkoblingene med trådmuttrene og vikle med elektrisk tape. Koble til jordledningen og fest lysekronen, og fest taklokk med skrutrekker.

7.

Legg på hver ren krystallhals som det var før, med henvisning til De digitale fotografiene sørger for at du henger dem ordentlig. Legg merke til manglende pendants, slik at du kan begynne å søke etter erstatninger.

Tips og advarsler

 • Kontroller antikke og brukte butikker for erstatning krystallvedheng . Du kan ikke finne eksakte kamper, men du kan komme nær, og legge til en eklektisk luft til krystalllysekronen.
 • Bruk kjemiske strippere og lakker i godt ventilerte områder, og følg pakningsvedleggene nøye.
 • Krystalllysekroner kan legge til en luft av eleganse til en spisestue eller foajé, men tilstanden de holdes inne kan gjøre eller ødelegge rommet. For å gjenopprette en gammel krystallkroner er det tre ting du trenger å oppnå. Først fjerner du og rengjør alle krystallhengene og delene. Neste, gjenopprett messingfargene på lysekronen. Til slutt, sørg for at ledningen er trygt for ditt hjem. Før du begynner, ta flere digitale bilder av lysekronen, slik at du kan montere det på riktig måte.

  Andre artikkelen

  Hvordan installere dusj pan gulv
  Hvordan lage et gammelt bord ... en ide
  Bad Tile Alternativer
  Slik fliser du over Vinyl Tile
  Hva er Tandem Garasjer?
  Punch List for Remodeling et hus
  Hvordan kutte flisfliser
  Hvordan organiserer jeg veggpaneler?
  Slik installerer du en etasje badekar
  The Best Faux Finishes for bad
  Slik legger du keramiske fliser over varmespoler
  Fiberglass Drywall Tape Fakta
  Creative Interior Wall Design Ideas
  Hvordan lage loggskjerm
  Hvordan lage et mesterbad
  Residential Cathedral Ceiling Lighting Ideas
  Hvordan male et badskap som har en finish på den
  Slik Refinish Old Wallpaper
  Slik bygger du et multi-level økjøkken
  Hvordan lage badet trygt for eldre