Hvordan lage en Blueprint for et soverom

Hvordan lage en Blueprint for et soverom 

Utforme et stort soverom Blueprint

1.

Mål alle veggene i hovedsoverommet ditt og noter hverandre.

2.

Legg ut soverommet ditt på tegningspapiret for å skalere. For en enkel skala skal du bruke 1 tommer til å være 1 fot av den faktiske plassen. Sørg for at du inkluderer eventuelle vinduer og dører på rommet ditt, da de ikke kan blokkeres med møbler eller dekorelementer.

3.

Bestem hvilke funksjoner du ønsker i ditt hovedsoverom. Legg merke til alle sonene du trenger, for eksempel å sove, dressing, rensing, lounging og andre områder du vil ha på rommet ditt.

4. Lyset faller fra vinduet ditt og hvordan det påvirker sonene dine. Merk hvert område på gulvplanen på rommet ditt i henhold til hvor det er mest komfortabelt og praktisk. Sørg for at du har nok lagringsplass for alle personlige ting som klær og toalettsaker.

5.

Velg belysning som er både oppgaveorientert og visuelt slående som HGTV antyder, da dette vil være både funksjonelle og stilige for ditt rom. Trekk i dine belysningselementer også, for å sikre at rommet ditt er jevnt opplyst.

6.

Tegn i alle møbler, dekorelementer og utstyr, som elektronikk, som du ønsker i din master bedroom.

Tips og advarsler

 • Ikke planlegg for mange aktiviteter i soverommet ditt, for det er tross alt et sted for hvile og avslapning. Gjør det til en oase for deg selv i stedet for å rote opp med utstyr. Vær oppmerksom på plassen du har, og ikke prøv å fylle den som den vil føle seg overfylt.
 • Master soverom kan omfatte renoveringer hvis du planlegger å bryte ned en vegg i hjemmet ditt for å forstørre det. Hvis dette er tilfelle, ta kontakt med en profesjonell entreprenør for å sikre at du ikke endrer stabiliteten til ditt hjem.
 • Å designe en tegning for et soverom krever stor oppmerksomhet på detaljer i forhold til dine egne preferanser for komfort og stil. Hovedsoverommet tilbyr de fleste gulvrom og affordances for ulike soner for å sove, dressing, rensing, lounging og andre funksjoner du måtte ønske. Soverommet er allsidig og er ikke lenger bare for å sove. Ifølge 'Remodeling Center' kan hovedsoverommet være luksuriøst og privat, en flukt fra ditt daglige ansvar. Det kan også være et uttrykk for din personlige stil og trenger ikke nødvendigvis å knytte seg til stilen som brukes i resten av ditt hjem.

  Andre artikkelen

  Rose Petal Cottage Assembly Instruksjoner
  Hva er et frittstående bad forfengelighet?
  Slik dekker du et popcorn-tak
  Slik kobler du en takvifte i et eldre hjem
  Slik installerer du Marble Gulv Uten Grout
  Slik avinstallerer du en dørlås
  Slik finner du og merker alle pinner i en vegg
  Slik installerer du Cedar Shingles riktig
  Slik legger du keramiske veggfliser
  Hvordan velge flekk for et tregulv
  Måter å lydbevise et støyende hus
  Slik installerer du en soapdish i flis
  Southwestern Wall Colours
  Mohawk Hardwood Flooring Installasjon
  Condominium Lighting Ideas
  Hvorfor trenger jeg forurensningsforsikring?
  Hva er galvanisert stål laget av?
  Hvordan male en mursteinovn
  Hvordan å beregne partikkelbrett tetthet
  Hvordan Å Riktig Sett Et Betong Gulv