Hvordan treffes Wood Floors u0026 Furniture

Hvordan treffes Wood Floors u0026 Furniture 

1.

Bruk tre eller polstrede møbler som har en annen farge enn tregulvet. Ved ulike trefarger lager du et rom som er mer interessant å se på fordi øyet ditt har forskjellige farger å fokusere på. Du kan med hell bruke et bredt utvalg av trefarger så lenge det er et enhetlig d u0026 eacute; cor tema. For eksempel, vær så snill å blande trefarger, men legg ikke en romantisk fransk sjeselong ved siden av en moderne svart skinnstol.

2.

Bruk tre møbler som er forskjellige tekstur enn tregulvene dine. For eksempel, hvis tregulvet ditt er skinnende og ferdig, bruk distressed tre møbler. Dette er spesielt viktig å gjøre hvis du er ubehagelig å kjøpe møbler som er en annen farge fra tregulvet ditt. Denne varierte teksten vil skape en mer interessant d u0026 eacute; cor.

3.

Bruk møbeltrekk og aksentfarger for å legge til interesse eller for å knytte romets elementer sammen. rommet ditt har lyse eikegulv, og du har valgt lyse eikemøbler, bruk mørk møbeltrekk eller bruk lette møbeltrekk og legg til mørke accentputer og kast. Alternativt, hvis du har valgt å bruke en rekke fargede møbler, bruk accentputer og møbeltrekk det er samme farge som tregulvet for å knytte det hele sammen.

Tregulv har et luksuriøst utseende og er generelt lettere å ta vare på enn tepper. Mange huseiere er imidlertid forbløffet når det kommer tid til å plukke ut møbler for å gå på sine tregulv. Avhengig av design estetisk, kan du bli fristet til å matche farge og tekstur av treet. Men med varierende farge og tekstur vil du kunne lage en d u0026 eacute; cor som er mer tett og interessant.

Andre artikkelen

Slik justerer du en Makita Miter Saw
Hvordan Beregne Betong For Stiftelse
Hva er de forskjellige grader av kryssfiner?
Hvordan bruke en ananas som en vaske
Silestone Vs. Granitt
Hva er behandlinger for å dekke paneler?
Enkel DIY: Skap dører
Slik løser du trykksprekk i gips
Slik installerer Ikea Book Shelf Lighting
Badekar Dusj Installasjonstips
Hvilke verktøy trenger jeg å lure og tape gips?
Toppgrønne produkter som sparer energi
Definisjon av Transom Windows
Slik installerer du Stick-on Ceiling Tiles
Hvordan bruke en Doweling Jig
Slik splittes PVC-rør
Hvordan Kast Asbest Siding
Hvordan Sand Molding
Slik installerer du Pergo Wall Molding
Hvordan kutte Sementbasert Siding