Hvordan velge Chaos Paint Colors

Hvordan velge Chaos Paint Colors 

1.

Velg grunnfarger som er veldig intense, for eksempel rike purpur, varme røde og appelsiner og elektriske greener. Det kan også være nyttig hvis fargene er noe nær hverandre, da disse fargene vil kollidere og ikke er kombinasjoner som folk vanligvis velger.

2.

Finn flere farger å legge til som har store forskjeller i verdi. Verdi er lysheten eller mørket i en farge. Hvis du har problemer med å se verdien av en farge, kan du kutte litt, noe som hjelper deg med å se verdien mer enn fargen.

3.

Bruk fargene dine i uforutsigbare mønstre . Jo flere farger du kan få i nærheten av hverandre, desto sterkere vil virkningen bli. Houndstooth er veldig dynamisk og setter seg tett sammen i interessante former. Checkerboard eller diamantmønstre er mer kjent, men hvis de brukes med lyse farger, kan de ha en sterk innvirkning. En rekke striper som bruker ti eller tolv forskjellige farger i tilfeldig rekkefølge og varierende bredder, vil gi en sterk følelse av uforutsigbarhet. Haphazard splashes av maling, som om de kom dit ved et uhell, vil også vises tilfeldig og kaotisk.

4.

Høyre effekten av designet med møbelkast, puter, gardiner og gulvbehandlinger som gir mer farge og kontrast til blandingen. Fargerike batiks, plettete tepper eller stripete tepper er alle muligheter. Diagonal- eller vevemønstre med høy kontrastfarger som sitron og mauve pakker et slag.

Kaos er fraværet av rekkefølge, så å skape et kaotisk fargevalg med dine valgmuligheter, hold deg borte fra noe som ligner på organisasjonen. Jo lenger du er fra en sammenhengende, smakfull ordning - som for eksempel bruk av jordfarger - jo bedre. Når farger er valgt, kan du forbedre kaoset med måten du bruker farger på. Kontrasterende mønstre, farger som kolliderer og kontraster av lys mot mørke vil ta tak i øyet. I tillegg er høyintensitetsfarger aggressive mot øyet og kan gi sterk innvirkning. Et kaotisk fargevalg er et uortodoks valg, men for en spesiell effekt eller anledning kan det være bare tingen.

Andre artikkelen

Hvordan kutte Ipe
Slik remodellerer du en kjøkkenbakside
Line Boring Tools
Gode ​​ideer til barnas lekerom
Hvordan klippe hjørnet Finish Trim
Hvordan å beregne trægulv behov
Hvordan bygge en vaskemaskin
Hvordan lage og tegne dine egne hjemmeplaner og tegninger
Slik fjerner og erstatter Tile Grout
Slik lagrer du vegger for å male skimjakke
DIY Kjøkkenfliser
Fordelene ved glass for vinduspenner
Tips for å flytte et kjøleskap
Instruksjoner for bygging av konkrete trinn
Hvordan kutte et hull i en teller for en kjøkkenvask
Hvordan kalibrere en stud Finder
Historien om grønne tak
Hvordan lage ditt eget kjøkken online gratis
Slik installerer du baderomsveggfliser i en dusj
Slik monterer du en ny porselen håndklestang