Hvordan velger jeg Hydronic Carpet Padding?

Hvordan velger jeg Hydronic Carpet Padding? 

1.

Match polstring og teppe til undergulvmaterialet. Kjøp tykkere, fuktresistent, varmesystemkompatibel polstring for betonggulv. Få den tykkeste polstring som passer til varmesystemet ditt budsjett vil tillate tre undergulv med vannoppvarming. Husk at teppet har fordelen av å forkorte varmesesongen fordi tepper vil holde gulvet generelt varmere.

2.

Kjøp nedre bunke tepper og kjøp ikke polstring som overstiger 3/8 tommer i tykkelse for å maksimere varmetilgjengeligheten. Se for å se hvordan du kan gjenvinne tapt varme til polstring og teppe. Se gulvprodusentens akseptable vannvarmeområde. Øk temperaturen på vannet i systemet, i samsvar med produsentens anbefalinger, for å kompensere eller redusere noe slikt varmetap.

3.

Få polstring med riktig varmebestandighet, R-verdi, for det spesielle varmesystemet. Ikke glem at de fleste varmeproducentene anbefaler en total R-verdi som ikke overstiger 4,0. Dette inkluderer både polstring og teppe sammen, ikke 4,0 for polstring og 4,0 for teppe.

4.

Beregn teppe og polstring R-verdi selv om det ikke er lett tilgjengelig. Mål tykkelsen på teppet, måler du tykkelsen på polstringen. Legg til disse for å få total R-verdi for å sikre at du er innenfor den anbefalte kvoten på 4,0. For eksempel hvis teppet har en R-verdi på 1,4 og puten måler 1,8, er summen 3.2, og du er innenfor det akseptable området for ditt strålende varmegulv.

5.

Bekreft med polstring og teppe produsenter som begge er strålende varme trygt. Pass på at begge tåler lange perioder med lav, men kontinuerlig varme. Ikke installer nylon shag eller plysj ulltepper med hare og jutebelagt eller polyuretanpolstring. Den mulige kombinasjonen av disse fire overstiger den anbefalte 4,0 R-verdien av varmeproduktene.

Tips og advarsler

 • Sjekk alltid lokalbygningen koder for å bekrefte retningslinjer for strålende oppvarming.
 • Pass på at teppeinstallatørene har erfaring med å installere teppe over strålende varme.
 • I løpet av de siste årene er tanken om at det ikke er egnet for polstrede eller strålende oppvarmede gulv, og teppet har endret seg. Forbrukere som liker teppe kan nå ha plysj, varm teppe. Selvfølgelig er teppekomforten avhengig av polstring under den teppet.

  Andre artikkelen

  Måter å Vent en garasje
  Hvordan lage et tilgangspanel for et boblebad
  Hvordan bygge en loftet Cedar Closet
  Hvordan heve husets verdi
  Unike Paint Color Ideas å bruke med førskolebarn
  Slik reparerer Craftsman batterier gratis
  Badekar Dusj Installasjonstips
  Ideer for å male et treverkstabell
  Slik bytter du et toalettlokk
  Hvordan fikse Bruce Laminatgulv
  Bedroom Decoration Ideas
  DIY Fjerning av Linoleum Med Asbest
  Slik installerer du vindusdeksler
  Hvordan lage en Solar Pop Can Varmeapparat
  Cabin Builders i Minnesota
  Slik Sand Terrazzo
  Bruken av sponplater
  Hvordan å dekorere utendørs screened verandaer
  Trinn for å bygge et dekk
  Slik installerer du trebrennende ovner