Ideer for maling av flat og ufullkommen vegger

Ideer for maling av flat og ufullkommen vegger  Forbedre utseendet på et rom ved å velge riktige maling eller teksturer for flat eller ufullkommen vegger. Å velge riktig type maling er mye enklere enn å velge fargen. Å bestemme hvilken tekstur som skal brukes, kan kjøre spekteret fra å bruke forblandte maling med tilsatte teksturer til å skyve tynne gipssett på veggene eller til og med bruke vevpapir som bakgrunnsdeksel for å gi veggen et gammelt utseende.

Flat eller Matte

I en artikkel for Elle Decor anbefaler Vic Barnhill med Mythic Paint å bruke flat eller matt maling for ufullkomne vegger. Disse malingene reflekterer ikke lys og skjuler mangler bedre enn halvglans, glans eller eggeskall. Nettstedet Home Decorating Made Easy anbefaler å holde seg borte fra satinlignende overflater. Et satengutseende er reflekterende, og det reflekterer ufullkommenheter. Tørrvegg overflater eller områder som ikke slipes veldig bra er førsteklasses kandidater for flatmaling. Denne typen maling gjemmer også riper som vises etter maling.

Teksturert maling

Teksturert maling kommer enten premixet med tekstur som allerede er i malingen eller som tilsetningsstoffer for å blande med maling. Uansett gir teksturerte maling en tykkelse som bidrar til å skjule ufullkommenhet i veggen. Teksturert maling skjuler også små feil og ujevne overflater. Glatt teksturert maling gir et stykke utseende, mens sandtekstur gir et litt grovt utseende siden det er tilsatt sand til maling.

Falsklaksering

En annen måte å skjule ufeiligheter på eller legge til tekstur på vegger, er ved å bruke en fauxfinish . Murals og Faux nettsiden anbefaler at du bruker vevpapir til slutt. Påfør tapetpasta, og legg tissuepapir på pastaen mens den fortsatt er våt. Arbeide i 1-talls verftseksjoner, dekke hele veggen. La det tørke i 24 timer, og legg frakk veggen. Etterpå legger du til glass for å få frem tekstur av papiret under underlaget. Den flate veggen er nå en teksturert vegg, og eventuelle ufullkommenheter er under minst ett lag med pasta, papir, underlag og glasur.

Andre artikkelen

Ulempene ved modulær teppefliser
Stick Construction vs produserte hjem
Typer isolasjon for vegger
Hvordan spiker i Crown Molding
Slik bruker du den røde djevelen 2952 Keramisk flisekutter
Slik fjerner du gammel flis for å installere ny
Kan du legge til en dampdusj på badet ditt?
Slik installerer du oppvaskmaskin i øyer
Hvordan Bytte Blader i en Coping Saw
Slik setter du ertgrav i betong
Steg-for-trinn baderom Remodeling
Slik installerer du innvendige dørhåndtak
Hvordan å gjenopprette støpejern klø fot badekar
Hvordan bygge treklemmer
Hvordan bygge en hemmelig passasje bokhylle
Typer av dusjkabinetter
Slik anker du et innlegg til betong
Verktøy som kreves for flislegging
50 Amp GFCI Installasjon
Hvor lenge skal en belysningsarmatur være over et spisebord?