Industrial Painting Procedures

Industrial Painting Procedures  Industriell maling innebærer all slags kommersiell, institusjonell og storskala maling. Maleri av maskiner, bilutstyr og kommunal infrastruktur utføres av industrielle malere ved hjelp av ruller, børster eller stort sprøyteutstyr. Industrielt maleri bruker ofte olje- eller polymerbaserte maling i motsetning til latex- og akrylmalmene som oftest brukes i husholdningsapplikasjoner.

Sandblåsing

Før du maler noe, om det er en lastebil eller en bro, er maleren må sørge for at overflaten er klar for maling, noe som betyr at du fjerner smuss, fett, rust eller andre urenheter. Den eneste praktiske måten å gjøre dette på store, komplekse eller vanskelig tilgjengelige flater, er med sandblaster, som skurer overflaten med slitende sand som blåses mot overflaten under høyt trykk av en pneumatisk slange. Når overflaten har fått alle utenlandske elementer blasted av det, kan du premiere det som forberedelse til endelig frakkmaleri.

Industrielle overvejelser

Industrimaleri må ta hensyn til mange faktorer som ikke finnes i andre typer malerier . For eksempel må industrielle malere ofte male områder som er i kontinuerlig bruk mens de er malt, for eksempel flyplasser, togstasjoner og andre offentlige tjenester som ikke kan lukkes for maling, noe som krever bevissthet om sikkerhet, ikke bare for arbeidere, men også for forbipasserende Andre industrielle hensyn inkluderer potensiell tilstedeværelse av giftige materialer, farer som varme rør og vanskelige områder som kan kreve ekstremt høye stiger, kirsebærplukkere, stillas eller tau.

Materialer

Fordi så mye industrimaleri utføres på metall og / eller i vanskelige omgivelser, har det en tendens til å benytte tunge oljebaserte malinger som er spesielt designet for ekstrem holdbarhet. Siden det tar så mye arbeid og oppsett å få tilgang til undersiden av en høy bro eller utsiden av et kontorstårn, er det økonomisk levedyktig for klienten å kjøpe denne svært dyre maling som vil vare langt lenger enn å ringe malere tilbake om noen år når malingen begynner å flakse e av. Industrielle malere er også dyktige i bruken av alle typer rigger, høyde stillas og saksheiser.

Andre artikkelen

Hvordan tegne en vegggrense
Hjem tilleggstips
Slik installerer du en svart gassrør
Skilsaw Feilsøking
Slik lager du ditt eget glassflis Backsplash
Hvordan bygge støttestråler
Slik Tile Under eller rundt og Outlet
Hvordan lager jeg planteskoler for Windows?
Hvordan installere tregulv på en vinkel
Typer av pneumatiske verktøy
Hvordan lage hjørneforming
Om hus auksjoner
Klassisk Moderne Dekorasjonsstiler
Slik fjerner du teppe for betongfarging
Hvordan sette på Orange Peel Texture
Hvordan kutte slippe takfliser
Informasjon om innvendige tremøbler
Hvordan lagre et Foreclosure Home Tree
Lett å dyrke flytende akvariumplanter
Slik bruker du et Dremel-verktøy for å trimme laminatgulv