Innredning og plasma

Innredning og plasma 

Betraktninger

Den primære tingen du vil vurdere når du designer rundt en plasma-TV, er 'følelsen' du går på i et bestemt rom og din overordnede designstil. Vil du holde det uformelt, eller vil du kunne skjule alt bevis på en fjernsyn når gjestene kommer? Foretrekker du en moderne innredningstil, eller er du strengt tradisjonell? Disse innstillingene vil bidra til å veilede hvor fjernsynet kommer til å ligge i et rom.

The Hidden Plasma

Hvis du bestemmer deg for at fjernsynet ditt må gjemme seg når det ikke er i bruk, er det flere måter å oppnå det målet på . Det vanligste er å huse enheten i et fjernsynskapel som gir plass til en DVD og DVR, men det finnes andre stilige alternativer. Du kan sette TV-en i en krok i veggen og dekke den med et maleri. En side av maleriet er hengslet og åpnes for enkel visning. Et annet alternativ er å bruke den samme nook, men dekke den med et pent sett med plantasjeskodder.

Den eksponerte plasmaen

Hvis du velger å la plasma-TV-en eksponeres i rommet, gjør den til en del av kunstverket. Ha det utstyrt for en stor portrettramme, eller for visuell kontinuitet, omgir den med svart-hvite bilder med rammer som passer til trimmen på plasmaet. Du kan også bruke ikke-tradisjonelle møbler for å vise fjernsynet. En stor kommode med hutch kan huse plasma og tilbehør, ved å fjerne et sett med skuffer og legge til hyller. For et moderne utseende, hang en lang hylle omtrent to meter fra bakken, med fjernsynet montert på veggen over det. Legg til to flere 'lag' av hyller over fjernsynet. Et par stykker av nøye utvalgt kunstverk på hyllene vil fullføre utseendet. Innlemme en plasma-TV inn i innredningen er et relativt nytt design dilemma. Heldigvis finnes det flere måter å få et plasma til å se ut som en del av det overordnede designsystemet.

Andre artikkelen

Slik bytter du bare bestemte deler av marmorfliser
New House Decorating Tips
Slik installerer du flis på et malt betonggulv
Brick and Stone Patio Planer
Hvordan bygge en Primitiv Log Cabin
Hvordan får jeg byggelisens i Colorado?
Utvendig Hjem Renoveringsideer
Installere brønnpumper
Hvordan lage et grønt hjem
Hvordan ventilere en kjøkkenhette
Typer av dørknapplås
Prisjämförelse av Red Oak u0026 Birch Timber
Fet bad farger
Hvordan identifisere Kohler Toaletter
Slik isolerer du en kjeller Bulkhead
Hvordan male kjøkkenskap
Dekorasjonsstil: Italiensk Landsby
Dekkdesignprosess
Slik Remodel Playrooms
Slik installerer du en sokkel over en flisegulv