Peis mantel dekorere forslag

Peis mantel dekorere forslag  Mantels tilbyr en utmerket mulighet til å dekorere fordi du kan endre dem gjennom hele året for å matche årstider og arrangementer. Fra rike, overdådige design i løpet av ferien til bursdag og andre festlige ting, er mantelen et sted hvor du kan eksperimentere med innredningen i hjemmet ditt. Dekorer mantelen på måter som ikke gjør det ser rotete eller tomme.

Symmetrisk

En favoritt måte å vise elementer på en mantel er symmetrisk, noe som innebærer å plassere et større stykke over midten av peisen og innstillingen identiske eller lignende gjenstander på hver side av stykket. Du vil kanskje sentrere et maleri på mantelen med et par vaser på begge sider. Et annet alternativ er å henge et speil over midten av mantelen med tilhørende lysestaker og rammer på hver side side. Legg tyngre gjenstander bak lysobjektene for et mer enhetlig utseende. Et symmetrisk arrangement gir en følelse av balanse inn i rommet.

Asymmetrisk

Asymmetrisk viser arbeid på kappe så lenge du jobber med riktig størrelse og høyre Balanse er ikke så mye bekymring, men tilbehør må vektes på samme måte. Du kan plassere et tungt element, som en stor vase eller maleri, på den ene siden av mantelen, og motvirke den vekten med en gruppe slanke lysestaker eller mindre, tynnere vaser på den andre siden. En mørkfarget, enkelt gjenstand, for eksempel et speil, er avbalansert av en samling antikviteter. Asymmetrisk dekorasjon er mindre formell enn symmetrisk design, og gjør et rom føler behageligere.

Enkelt skjerm

Noen ganger er det stykket du vil vise, stort nok til å fungere som en enestående dekorative gjenstand over peisen. Velg et element som ikke er så stort at det overvelder peisområdet. Stykket må også skille seg ut som et fokuspunkt i rommet ditt. Du kan velge et maleri, et annet kunstverk, et speil eller en stor kranse. En enkelt manteldisplay er også en ideell måte å vise flatskjerm-TV på. Dekorere en mantel med en enkelt gjenstand fungerer godt i nesten alle slags dekor og kan gi en følelse av ro i rommet ditt.

Andre artikkelen

Slik bøyer du utvidet metall
Slik installerer du keramisk flis med lim
Hvordan lage en Pickering Laminatgulv
Hva er fordelene med rustfritt stål kjøkkenapparater?
DIY: Arbeidsbenker
Hva er en god soldekk?
Hva er forskjellen i Fireclay og støpejern vasker?
Slik legger du betong til å se ut som flis
Slik bruker du en Double Command DeWALT Miter Saw
Hvordan Caulk Crown Molding
Hvordan lage et klasserom med møbler
Hvordan være din egen hovedentreprenør
Hjemmelagde skjermrom
Hvordan bestemme om gummi gulv er riktig for deg
Slik Caulk dusjkabinetter
Slik fjerner du et badekar kran fra et mobilt hjem
Alternativ til Slab Granite Edge Profiler
Hvordan kan jeg finne et hus bygget på 1800-tallet i Jackson, Michigan?
Hvordan legge flis på tregulv
Kostnaden av Wood vs Vinyl gjerder