Pink u0026 amp; amp; Green Girls Bedroom Decorating Ideas

Pink u0026 amp; amp; Green Girls Bedroom Decorating Ideas  Rosa og grønn er en fargekombinasjon som har tatt av seg i popularitet. Denne blandingen av fargetoner er generelt estetisk tiltalende, da rosa og grønt er komplementære farger og som sådan kan blande harmonisk i en dekorasjonspall. For å forvandle den lille jentas soverom til et rosa og grønt palass, bruk disse fargene overdådig i innredningen din.

Blomsterpopper

Ta med rosa og grønn inn i interiøret med blomsterpopper. Legg silke rosa blomster med Gressgrønne stengler i vaser på soverommet. Heng bilder av blomster i rosa og grønn på soveromvegger. Det er fint å blande og matche forskjellige blomstertyper så lenge alle typer er rosa og inneholder den allestedsnærværende grønne stilken som binder den til denne dekorasjonen ordre.

Plisser og striper

Legg til litt geometrisk appell på rommet ditt ved å plassere pledd og striper i pinks og greener i ditt rom. Lag kasteputer i rosa og grønne plaider, eller velg en talsmann med rosa og grønne striper Overvei å lage en afghan som bruker rosa og grønt garn til å kaste over en stol eller en annen soveromoverflate.

Monokromatiske aksenter

Ikke alle aksenter trenger å inneholde både rosa og grønn. Ved å blande faste rosa og faste grønne aksenter i din plass du kan legge til spenning til rommet. Legg en rosa blyantbukk på soverommet skrivebordet og fyll den med grønne blyanter for å aksentere med hver nyanse. Eller legg bilder i rosa eller grønt alene på veggen din for å fortsette ditt dominerende farge tema.

Barneskapt kunst

La din lille jente ha en kunstnerisk hånd i å dekorere soverommet sitt ved å engasjere henne i etableringen av rosa og grønn kunst. Kjøp litt lerret og malinger i rosa og grønne fargetoner. Be barnet ditt om å bruke materialene til å lage to-tonet kunst for å henge på veggene sine. Om ditt barn velger å lage vakre bilder eller bare å lage geometriske motiver, vil fargepalettrestriksjonen sikre at hennes resulterende kunst passer inn i rominnredningen.

Bladsett Blanding

Bland rosa og grønt i barnet ditt ' s-sengetøy ved å bytte ut komponenter mellom to sett med ark. I stedet for å se høyt og lavt for blader som er rosa og grønn, kjøp et sett med rosa ark og et sett med grønne, og bland dem opp. putevar fra det rosa settet med det flate arket og en putevar fra det grønne settet. Denne blandingen vil øke spenningen til sengen og gjøre den mer reflekterende av ditt duokromatiske fargeskjema.

Andre artikkelen

Instruksjoner for å bygge en veranda
Hvordan erstatte Caulk i bad
Dremel Gravering Tips
Hva Tørrmur er best for lydisolering?
Hvordan lage et hus for effektivitet
DIY Legg til vaskeromsutvidelse
Slik bruker du skruer i plastanker
Hvordan legge til en dørbunn for å isolere hjemmet ditt
DIY: Garage Oppbevaringsplaner
Farger av tregulvbelegg
Maling behandlet tømmer
Gjør det selv kjelleregulv
Typer av mørtel for skifermurfliser
Slik konverterer jeg mitt hjem til solenergi
Saw Sharpening Instruksjoner
Hvordan bygge Mobile Home Wood Steps
Fjerne Keyless Chuck i en Milwaukee Drill Motor
Tongue u0026 Groove Ceiling Finish Ideas
Slik løser du kjøkkenteller feil
Hvordan bruke fliser