Riktig tiltak for Interior House Painting

Riktig tiltak for Interior House Painting  Maleri interiøret i et hus selv er et smart trekk som gjør at du kan forandre farge og innredning, noe som gir hjemmet ditt en fornyet, frisk følelse. Å gjøre det selv er enda bedre fordi det sparer penger. Lær de riktige trinnene for å gi malingsjobben et profesjonelt utseende.

Forbered området

Du må absolutt rengjøre områdene du har tenkt å male for å sikre at malingen fortsetter med en ren overflate, uavbrutt av mindre feil forårsaket av smuss, støv eller fett på veggene. Et par timer før du maler, rengjør veggene med en cellulosesvamp dyppet i varmt vann med litt myk oppvaskmiddel. La området tørke helt før du begynner å male. Hent et utvalg av skumkjerne, og puss et par kuler maling på den. Hold det opp til veggen for å få en bedre følelse av hvordan fargene vil se på veggene dine.

Tapeområder du ikke har tenkt å male

Ett merke av en ekspertmalingjobb er ingen utsmykninger av maling du vil ikke ha dem, noe som betyr ingen maling på dørene, dørrammer, vindusrammer, lister og trim. Bruk blåmalerens tape over disse områdene for å unngå å få maling på dem. Fjern malerenes tape umiddelbart når du er ferdig med å male for å sikre at du ikke tømmer av tørket maling mens du tar av båndet.

Prep og Prime området å male

Fyll hull fra negler og skruer med spackle og en putty kniv. Sprekk i veggene vil kreve caulk. Hvis du ikke legger til disse elementene før du maler, setter du deg opp for en ujevn malingsjobb. Bruk alltid et primerlag før du maler. Profesjonelle bruker alltid primer fordi det gir den ferdige malingsjobben et jevnt, jevnt og ekspert utseende.

Paint hoveddelen

Hold alltid en 2- eller 3-tommers bred børste for hånden, da det er nesten alltid områder som malingsrullen enkelt ikke kan komme til. Du vil gjøre en stor, sløv rot med å prøve å bruke rulleren din på steder der den ikke kan gå. Bruk en børste med koniske børster for en fin, skarp linje med maling. Mal en vegg om gangen, fyll rulleskålen med en liten mengde maling for å hindre at malingen tørker ut før du bruker den.Start på toppen av veggen, og lag en stor 3-fots høy bokstav 'W' som også er 3 meter bred. Fyll den inn uten å løfte rullen. Gjenta på denne måten til hele veggen er dekket. Vær oppmerksom på å bruke et jevnt lag maling til hver del av veggen slik at malingen har et jevnt utseende. Fjern malerens tape når du har tilstrekkelig malt alle veggene med to strøk. La malingen tørke.

Malingstøper og Trim

Fest malerenes tape på et nytt sted der veggen møter trimmen når all malingen har tørket. For å fullføre jobben på den mest profesjonelle måten, Legg til et nytt lag med hvit maling, eller en annen ønsket farge, til alle trimmer og lister i rommet.

Rengjør verktøyene dine

Selv om du er fornøyd med malingsjobben når du er ferdig, vil du kanskje Omsmykke dine vegger i fremtiden. I så fall skal du rengjøre alle verktøyene grundig når du er ferdig slik at du kan bruke dem på nytt senere. Rengjør dem umiddelbart etter maling med mild såpe og varmt vann. Kjør en metallkam gjennom børstens børster for å fjerne eventuelle innlagt maling.

Andre artikkelen

Slik bytter du utvendig metallfasade på et mobilt hjem
Portobello Kitchen Backsplash Ideas
Slik installerer du Glueless Hardwood Flooring
Verktøy for å lage en dør
Hvordan å henge gips for huset
Slik oppdaterer du en Ranch House
Bruker for en dobbel håndklebar
Slik fjerner du en maling av glassfiberdusjer
Hvordan størrelsen Solar Vannvarmer for kommersiell bruk
Slik installerer du Precut Granite Counter Tops
Hva Sandpapir å bruke på en murstein peis
Hvor lenge kan du lagre gass?
Hva skal du bruke til å fjerne limklemme på gulvteppe?
Forskjellige stoffer for puter
Solenergi Bekymringer
Cupola Informasjon
Slik monterer du eksterne lyskilder på eksisterende Stucco
Slik lydisolerer du et nytt hjem fra vei
Slik komprimerer du bladene i brannloggene
Hvordan gjenopplive kjøkkenet ditt