Slik henger du på displayskapene

Slik henger du på displayskapene 

1.

Finn ut hvor du vil henge kabinettet ditt. Marker veggen for å indikere hvor den nederste kanten av kabinettet vil hvile.

2.

Finn alle veggpinnene med en studfinner. Kjør et spiker inn i studen for å bekrefte at du fant en stud og ikke et rør eller annet solidt objekt. Tegn en rett linje fra en stud til den neste. Kontroller linjen med et nivå.

3.

Klipp en 2 til 4 med en sag for å matche bredden på displayskapet. Heng 2 av 4 på veggen slik at toppen av tømmeret hviler mot blyantlinjen. Kjør en dekkskrue gjennom treet inn i en stud. 2 av 4 vil støtte vekten av skapet under installasjonen.

4.

Mål lengden fra hver ende av 2 til 4 til skruen. Mål samme avstand på baksiden av skapet og merk et merke. Dette vil indikere hvor en stud skal møte opp med kabinettets bakside. Gjør dette på toppen og bunnen av kabinettet hvor som helst hvor kabinettet vil stå opp med en stud. Predrill et hull på merkene. Bruk en borekrone som passer til størrelsen på skruene du vil bruke til å henge skapet.

5.

Løft kabinettet og sett baksiden av bunnen på 2 ved 4 Spør en venn om å støtte kabinettets topp og forside.

6.

Kjør en skrue gjennom de forrullede hullene og inn i en veggkrok. Gjenta for alle forborede hull, fest kabinettet til veggen hvert sted det møter en veggstang.

Ta bort 2 ved 4 fra veggen. Reparer hullene i veggen med spacklingforbindelse.

Når du har en verdifull samling memorabilia som du vil beskytte, er et hengende displayskap et av dine beste alternativer. Glassdørene lar folk se dine verdisaker, ofte ved hjelp av innvendig belysning. Høyden på skapet, og til og med potensielt en lås på døren, holder små fingre og bølle kjæledyr fra å skade dine dyrebare samleobjekter. Heng et skap på veggen og fyll det med dine favoritt ting. Din samling vil være tilgjengelig for verden å se mens du fortsatt er beskyttet mot skade.

Andre artikkelen

Hvordan lage skoforming for et hus
Tre Vs. Mursteinhus
DIY Stone Interior Wall
Hva er en japansk pagoda?
Alternativ til treforming
Gjør-det-selv Patio Roll Gardiner
Hvordan dra nytte av Cash For Appliances Program
Slik isolerer du en eksisterende betongblokkbygging
Slik rammer du en garasjeportåpning
Den billigste måten å isolere en garasje
Effekten av varme på keramisk flis
Ideer til å dekke benkeplater
Hvordan å fullføre trapper
Utarbeidelse av byggematerialer og verktøy i tømrerarbeid
Slik fjerner du mal fra en betong kjørebane
Hvor lenge skal du vente før du stempler betong?
Slik fjerner du mal fra et støpejernsrør
Slik kjøper du et veggur
Slik rengjør du en 3M respirator
Hjemmelaget Solar varmtvannsberedere