Slik legger du vinylfliser på gulvplanker

Slik legger du vinylfliser på gulvplanker 

1.

Mål lengden og bredden på rommet og multipliser de to tallene for å få det firkantede området på rommet. Kjøp riktig mengde fliser i henhold til størrelsen på rommet og størrelsen på de enkelte fliser.

2.

Pry opp støping fra rundt i rommet ved hjelp av en liten pry bar.

Legg et stykke 1/4-tommers kryssfiner på gulvbrettene og spik det med 1 1/4 tommers underlagspik. Spred en nivelleringsforbindelse på kryssfinerens sømmer ved hjelp av en håndbrett eller malingskraper hvis mer enn ett brett ble brukt. Sand de våte sømmer med sandpapir.

4. Legg en flis ved dørjamb som en guide for høyde. Klipp inn dørkarmen ved hjelp av en underskåret så at flisen passer inn under.

5.

Mål bredden på rommet på to steder og klikk på kalklinjen slik at Midt på rommet er merket. Legg merke til å gå i motsatt retning slik at rommet er delt inn i kvartaler.

6.

Skal av baksiden av den første vinylflisen og plasser den på innsiden av et av kvartene. Legg alle resten av vinylstykkene som en del av en tørrkjøring for å sikre at flisene passer alle.

7. Legg ned vinylflisen med klebemidlene tilbake i rommet til den lille plassen som er igjen rundt veggen, er alt som er utsatt.

8.

Mål lengden mellom veggen og nærmeste flis ved å sette en løs flis på toppen av flisen nærmest veggen. Plasser en annen løs flis på toppen og skyv den slik at den berører veggen. Merk flisen under flisen som berører veggen med blyant. Gjør dette langs veggen for å markere alle fliser, fyll det tomme rommet. Klipp flisen langs merket med en skarp kniv.

9.

Sett på nytt støpselet du tok opp. La flisen fem dager til å kurere før du vasker den for å la limet sette tid.

Vinyl fliser er billig gulv som du kan legge over gamle gulvplanker. Det har noen ganger en lim tilbake som gjør legging er over eksisterende overflater enkelt. Det er viktig å kontrollere at gulvbrettene ikke er skråstilt eller spaltet på noen måte før du legger flisene. Kontroller også for lekkasje under gulvbrettet, da det er vanskelig å fjerne vinylflisen og treet når det oppstår en lekkasje. Når du har inspisert gulvbrettene, er du klar til å begynne.

Andre artikkelen

DIY: Enkle tre trappelager
Hvordan Beregne Betong For Stiftelse
Hvordan lage betongstein
Slik Seal Tile i Dusjer
Slik beregner du et kubisk tun av betong
Hvordan lage en PVC trommelstativ
Hvordan å endre formica countertops
Slik installerer du porselenstein for dusjer og badekar
Slik monterer du en overgangsseng og hovedplate
Innendørs Trapp Jernbanekoder
Hvordan å refinde bøk tre etasjer
Slik installerer du en forhåndsformet dusjnisje
Slik legger du til egenkapital i hjemmet ditt i helgen
Slik lagrer du en kappelampe hjemme
Hvorfor trenger jeg forurensningsforsikring?
Forskjellige Countertop Materialer
Ulempene ved geotermisk kraft
Slik installerer du basiskabinetter til betong
Typer av elektriske brytere
DIY: Bygg en vedovn skorstein