Van Interior Quick Ideas

Van Interior Quick Ideas  Reiser med van, trenger ikke å føle at du er i ferd med å grove den. I stedet kan en varebil føles som en elegant studioleilighet på hjul. Dette vil hvile, slappe av og sove på baksiden av vanen din, føles som en godbit som du vil glede deg til, og gjør deg glad for at du ikke har gitt deg et hotell.

Kast Rug

En fersk , ren, ultra-myk teppe vil gjøre baksiden av van din føles som hjemme. Start med å støvsuge innsiden av varebilen før du legger ned den nye teppet. Kjøpe et kasteppe som passer til dimensjonene på baksiden av vanen eller bare gå til en teppebutikk og be om et stykke teppe som er den størrelsen du trenger. Det er viktig at teppet du legger ned er veldig plysj. Du vil ha noe som vil oppmuntre til lounging, lese eller sove der. Velg en farge som er mørkere, ettersom du vil ha noe som vant eller andre spylte gjenstander.

Sitteplass

Baksiden av vanen skal ha en slags sitteplasser som ikke blir skadet av sprang av van under transport. Uansett hvor du sitter på baksiden, bør du være helt bevegelig, slik at når det er tid til å sove på baksiden av vanen, kan du enkelt rydde området. For eksempel vil putestoler eller sekkstoler være perfekte for denne delen av van. Disse stolene er det moderne svaret på beanbag-stolen. De ser ut som gigantiske puter, og de er gode for å slappe av, lese og ta lur. Disse stolene vil forvandle baksiden av vanen til et koselig, avslappende sted.

Avsluttende snø

Slipcovers er en veldig enkel måte å dekorere forsiden av van. Ikke bare beskytter de sjåføren og passasjerstolen, men de er også avtagbare, slik at du kan vaske dem når det er nødvendig. Slipcovers er også en enkel måte å introdusere en ny farge på innsiden av varebiler, for eksempel lyse farger som rødt eller lilla. Kjøp en dekorativ søppelpose som du kan henge på frontdashbordet som passer til resten av varevognen din. Dette vil inspirere passasjerene til å bruke det og bidra til å holde varevognen ren.

Andre artikkelen

DIY lite kjøkken
The Best Tile Cutting Tools
Hva er en drop sink?
Hvordan endre nivåer i et suspendert tak
Hva er gode interiørfarger for et varmt klima?
Hvordan lage et hjørne dusj
DIY utedusj
Orange County, Florida Energy Grants
Hvordan erstatte Vinyl Siding med murstein eller stein
Slik fjerner teppe lim fra sement
Hvordan sammenligne gasslogger
Billige teknikker for lydprovning av et rom
Hvordan kutte et vaskehull i en counter Top
Typer av bordsager
Slik resirkulerer du de gamle badprodukter
Slik dekker du en teller med betong
Slik bytter du en belte på en beltsander
Hvordan lim ned laminatgulv
Produkter for tørking av blomster
Easy Wall Decor Ideas