Hvordan beregner jeg bakgrunnsmateriale og arbeidskostnad på et regneark?

Hvordan beregner jeg bakgrunnsmateriale og arbeidskostnad på et regneark? 

1.

Mål lengden og bredden på området du vil dekke med bakgrunnen. Multipliser lengden med bredden for å bestemme kvadratfotene som kreves. Multipliser summen med 15 prosent for avfall, og legg det til den opprinnelige summen: (L x W) + (L x B x 15\%) = kvadratfot av tapet som kreves. Del den summen av kvadratfotene som finnes på hver rulle av bakgrunnsbilde for å finne ut hvilket antall ruller som kreves.

2.

Multipliser antall ruller som kreves av kostnaden for rullen av bakgrunnsbilde. Vis tallene dine på venstre side av siden, slik at du enkelt kan justere om noen faktorer endres. Plasser den resulterende dollarbeløpet i den høyre kolonnen under 'Kostnader for rekvisita.'

3.

Multipliser antall ruller med kostnaden for installasjon for hver rulle og, hvis det er aktuelt, for fjerning av gammelt papir. Merk den resulterende summen 'Arbeider'. Plasser det dollarn beløpet i den høyre kolonnen under dollarbeløpet for kostnaden av tapetet. Legg til summene sammen. Legg til på hvilken som helst skatt som kreves av staten din. Totalt beløpene.

Tips og advarsler

 • Hvis tapetet har et mønster som du må stille opp, trenger du ytterligere tapeter fordi de passer til mønstrene vil trolig ta mer enn 15 prosent avfall beregnet. Du kan finne det firkantede fotografiet som rullen vil dekke ved å bestemme repetisjonens lengde (lengden på mønsteret før den gjentas) av tapetet ved å se på utsiden av pakken for repeteringslengden eller ved å måle det selv. På en 27 kvadratmeter rulle med tapet med en gjentagelseslengde på 0 til 6 tommer, vil rullen bare dekke ca 25 kvadratmeter. Hvis repetisjonen er 7 til 12 tommer, vil rullen bare dekke ca 22 kvadratmeter; for en gjentakelse på 13 til 18 tommer, vil den dekke 20 kvadratmeter; og for en gjentakelse på 19 til 23 tommer, vil rullen bare dekke ca 18 kvadratmeter.
 • Bakgrunnen selges ofte i dobbeltruller. Hvis det er tilfelle, bør du runde opp til neste like antall ruller for beregningene dine.
 • Eksempler på beløpene som belastes for arbeid for fjerning eller installering av tapet, per rulle, kan ses i koblingene finnes i Referanser og ressurser.
 • Det er bedre å overvurdere mengden tapet som kreves for en jobb enn å undervurdere. Bakgrunn bør kjøpes fra samme lotnummer, eller det kan ikke matche riktig. Ekstra tapet kan brukes til oppdateringer senere.
 • For å beregne kostnadene for tapet og arbeid på et regneark, må du ha litt informasjon. Du trenger målinger av området som skal dekkes. Kostnaden for tapetet vil være en faktor i ligningen. Det er viktig å vite om tapetet er et repeterende mønster. Til slutt må du vite hvor mye du skal lade, per rulle, for lønnskostnadene for å installere tapetet.

  Andre artikkelen

  Slik kutter du forhåndsformede benkeplater
  Slik feilsøker du en mikrometerskruvemåler uten feil
  Ideer for typer lys for en mørk dusj
  Slik Recondition Betong benkeplater
  Ideer for å oppdatere en kjeller
  Hvordan jobber tubular rivets?
  Ideer for vask i kjelleren uten gulvdrenning
  Slik installerer du falsk stein
  Typer av kupler
  Fordeler og ulemper ved Bruce Engineered Wood Flooring
  Slik installerer du isolasjon på en Metal Stud Wall
  Hvordan henge en skapdør
  Hvordan installere Tile Floor over laminat
  Ideer for kjøkkenøyene
  Ideer om hvordan man lager en kjøkkenøye
  Hvordan identifisere Hardwood Timber
  Hvordan installere Polyuretan Spray Skum Isolasjon
  Slik limer du ned kunstgress til sement
  Hvordan kutte en counter top
  Om Tinntak