Home Wet Bar Design Ideas

Home Wet Bar Design Ideas  Når du designer en våt bar for å gå i hjemmet ditt, må du vurdere hvor det skal være hjemme og hva det skal brukes til. Noen designer en våt bar som skal installeres mellom master bedroom og master badet som et sted å skaffe vann eller andre drinker fra uten å måtte gå inn på kjøkkenet. Andre designer en våt bar for et rekreasjonsområde for alkoholholdige drikkevarer.

Lys

Når du velger typen lys som skal installeres i eller rundt din våte bar, bestem først hvilken stilstil du vil ha. Hvis den våte stangen skal installeres på soverommet ditt, vil det være sannsynlig at ytterligere belysning er best under skapene som er bygget over vasken. Når du snakker om rekreasjons våt bar, kjøpe anheng lys for å gi mer av en moderne følelse til området. Lysene kommer i forskjellige former og størrelser, og vil forbedre belysningen til din våte bar.

Cabinetry

Skapskapet kan brukes av ulike grunner når du designer en våt bar for å gå inn i hjemmet ditt. Skapet under vasken av våtbaren brukes til oppbevaring, enten det er for kopper, drinker eller begge deler. Hvis eieren eller designeren designer dette området til en vinfisker, ville en ide være å installere ekstra lagringsplass over vasken som et vinlagringsområde. Skap og skuff plass vil da gå på hver side av vasken for briller og korkskruer.

Sitteplasser

Sitteplassen avhenger av hvilken type våtstang du installerer. Hvis denne våte baren er den typen som er mellom soverommet ditt og badet, så har du sannsynligvis ikke et sitteområde for dette. Hvis du imidlertid designer en rekreasjons våt bar, blir valget da om å få tradisjonelle barstoler eller høye stoler som passer stilen til baren din. Hvis du har en moderne eller moderne stilidé i tankene, så kjøp barstolene. Hvis du foretrekker det tradisjonelle eller klassiske utseendet, kjøp høye stoler for sitteplasser.

Andre artikkelen

Hvordan male et kommersielt gulv
Hvordan å spinde pine tunge og groove tregulv
Star Wars Galaxies: House Design Ideas
Tips om å sette opp stolskinner
Hvor mye koster Bath Fitters?
Alternativer til varmeolje for boliger
Regler for kjøkkendesign
Hvordan tegne en hjerte
Slik overfører du fra en fargeflise til en annen
Hvordan kutte HardiePlank Trim
Måter å isolere vegger
Slik trimmer du en åpning for din trapp
Metalldørramme Installasjonsverktøy
Slik fliser dusjpanner
Hvorfor bruke rustfritt stål uttak dekker?
Granitt Peis Mantel Ideas
Slik monterer du solpaneler
Hvordan spare penger på hjemme tillegg
Mobile Home Parks i St. Augustine, Florida
Slik bytter du en 220V til 110V