Hvilke malfarger er best for et barns barnehage?

Hvilke malfarger er best for et barns barnehage?  Det finnes ingen virkelig dårlige malingsfarger for et barns rom. Den største bekymringen er hvordan en farge vil påvirke babyen. Hvis du elsker en farge, som rød, som agiterer til babyen, bruk den som en aksentfarge. du vil heller ikke velge den tradisjonelle rosa eller blåen - begge gode babyfargelakker - som du vil lage et mellomrom som kan vokse med barnet. I så fall velg en nøytral, som tan, krem, hvit eller grå.

Gul

Sunny, lyse gule appeller til både gutt og jente babyer. Fargen er et spesielt godt valg hvis rommet er lite med få vinduer. Naturlig lys er viktig i et rom, men det neste Det beste er solskinnsfargen. Gulgrønn oppmuntrer til en glad og optimistisk disposisjon. Overvei gulmalte vegger med aksenter av lyseblå og marineblå for en gutt. Farg gulve med accenter av rosa og oransje for en jente. Velg et kjønns- nøytral fargepall med gule vegger og grønne og brune aksenter med rødt trykk for epler eller bær i stoffene. < h2> Grønn Grønn er en annen av de malingsfarger som er ideell for en gutt eller jente. Det vil vokse med dem hele veien inn i tenårene deres hvis det er nødvendig. En lysere eller eplegrønn er oppløftende og forfriskende. Fargen gir en beroligende og beroligende effekt, perfekt til å sove. Grønn går med så mange andre farger som fungerer som aksenter i barnehagen, for eksempel rosa eller blå. Det er perfekt for et hage-, gårds- eller tre-tema.

Neutrals

Noen ganger kan plukke en nøytral farge det beste valget. Kanskje barnehage dobler som gjesteværelse eller syrom. Det er ikke alltid det beste mulighet til å male ballerinas eller lastebiler over himmelsblå vegger. Tan, krem ​​eller lysegrå er alle akseptable alternativer for barnas barnehage. Disse nøytrene vokser med barnet mer enn noen annen farge. Gjennom årene, fra spedbarn til tenåring, er nøytrale lett tilgjengelige for å passe til alderen og preferanser av Barnet. Et alternativ er å male mesteparten av rommet i en nøytral nyanse, og velg en brennevin for en lysere farge som endres med minimal arbeid.

Andre artikkelen

Hvordan rapportere en forbrukerklager til Peachtree Windows
Slik fliser du over eksisterende fliser
Maple Vs. Red Oak Hardwood Floors
Slik sjekker du på statusen til en entreprenørlisens
Slik bytter du framdekselrammer
Rimelig Baderom Renovering Ideer
Hvordan installere Klikk sammen Hardwood Flooring
Hvordan løfte med øyebolter
Tips for DIY Klikk på gulvbrett
Hvordan bli kvitt Old Brick Backsplash
Kommersielle kjøkkengulvalternativer
Vegg- og gulvflisverktøy
DIY Sunroom Planer
Hvordan male laminat på en Formica countertop
Slik reparerer du Mirror Silvering
Slik gjenoppretter du en laminat benkeplate med betongoverlegg
Hvordan går jeg om å finne finansiering eller tilskudd til å bygge rimelige boliger?
Slik isolerer du et logghjem
Slik tar du utendørs utsikt til et rom uten Windows
Hva er en Cupola?