Innredningsideer for et franskland Great Room

Innredningsideer for et franskland Great Room  Et flott rom ligner på et familierom, men rommet har også spisestue. Det store rommet er et sted for familier å tilbringe tid sammen, snakke, se på TV eller nyt en bok. En fransk-landsstil med interiørdesign for rommet skaper en avslappet atmosfære av eleganse og komfort.

Farger

Farger fra franskland inkluderer lyse blå, lavendel, gul og grønn. Fargene til møbler og aksenter i det store rommet er hentet fra det franske landskapet. Møbler og veggbelegg kan også inkludere mønstre som blomster og striper. Ditt store rom bør inneholde grått og svart for å samordne med de naturlige fargene i rommet.

Møbler

For et flott rom trenger du komfortable sitteplasser og bord samt spisemøbler til rommet. Møbler du velger for fransklandsstil, bør ha et vintageutseende. Stykker malt i hvitt og distressed å aldre det, sammen med smijerns maskinvare, passer godt.Et stort landbord med benkstoler og stigebakestoler passer til et flott rom innredet i fransk landsstil. Du kan bruke en ubehagelig armoire til rommet for å lagre varer på rommet. Franske landhjem bruker armoire for lagring i soverommet, spisestuen og ethvert annet område av huset som krever lagring.

Accenter

For å aksentere det store rommet, velg kurver, smijerns rammer og oljemalerier for veggene for å gi rommet en vintage appell. Ved å legge til grønt gir rommet naturlig farge.

Gulv

Hardvedgulv er et naturlig valg for et fransklands flott rom. De bredere plankene i gulvet gir rommet et uformelt utseende som passer stilen. Fransklandsbyer bruker materialer på gulvet som stein, terrakottotegler og tre. Teppe brukes ikke ofte i et fransklands hjem, men du kan bruke enkle sitteplasser til å gi ditt store rom et mer koselig utseende. Tregulv er vanligvis naturlige med en polert eller vokset overflate.

Andre artikkelen

Hvordan overleve jordskjelv
Hvordan plasser strålerør i betong
DIY Patio Room Kits
Wood Countertop Edging
Anbefalte Tepper Styles for Unleveled Gulv
Konstruksjon Innramming Ideer
Hvordan bygge en carport gratis nesten
Slik legger du til et vindu til en eksisterende inngangsdør
Hvordan lage lavendelputer
Betongflateinstallasjon
Hvordan lage kartonglogger
Verktøy som trengs for å ramme en vegg
Hvordan lage et dekk for et over bakkebasseng
Slik legger du Vinyl Tile på Backerboard
Om International Building Code Tests
Tilskudd til fjerning av asbest
DIY Betong Kjøkkenbenk
Guide til Siding
Ulemper med Cfl lyspærer
Swag Drapery Behandlinger