Slik legger du en Rheostat til en Wood Router

Slik legger du en Rheostat til en Wood Router 

1.

Klipp en 16-gauge eller større skjøteledning i to med linjemannens tanger. Strekk den endeveggenden på den mannlige kontakten. avslør de tre individuelle ledningene, typisk svart, hvitt og grønt, ved å rulle huset lett under en verktøykniv mens du bruker lett trykk. Trekk av huset med fingrene.

2.

Monter et trådstrippingsverktøy over hver ledning, og fest kabelen inn i hullet i verktøyets kjeve som passer best til trådens tykkelse. Lukk verktøyet godt og trekk det mot enden av ledningen for å fjerne isolasjonen. Strip alle tre ledningene tilbake ca 1 1/2 tommer. Gjenta med den andre ledningen. Skyv ledningene til den mannlige enden gjennom det øverste hullet i en plastkoblingsboks.

3.

Vri de to skruene på den roterende dimmeren mot urviseren med en skrutrekker for å løsne. Vri strengene av hver ledning med urviseren for å skape en glatt ende. Fest hver ledning rundt en skrue og stram skruen med en skrutrekker. Wrap ledningene til følgende skruer: svart til positivt, hvitt til negativt og grønt til bakken.

4.

Trekk de tre ledningene til den kvinnelige enden gjennom bunnhullet i koblingsboks. Fest dem til de nedre skruene som passer svart til positivt, hvitt til negativt og grønt til bakken.

5.

Fjern dimmersvredet ved å trekke seg fast. Trekk de to skruene gjennom hullene i dimmerbryteren i stikkontaktene i kryssboksen. Trekk dem med en skrutrekker. Monter ansiktsplaten over bryterespindelen. Trekk plateskruene gjennom hullene i platen og stram dem.

6.

Trykk på knappen på plass til den klikker på spindelen. Plugg den mannlige enden inn i veggen og ruteren ledningen inn i den kvinnelige enden. Plasser ruteren på arbeidsbordet ditt, uten litt installert, på toppen. Slå bryteren på ruteren på.

7.

Slå dimmerbryteren til venstre for å senke ruteren opp til full fart og til høyre til venstre for å senke den ned.

Tre rutere er et vanlig verktøy i tre butikker for amatør entusiaster og fagfolk. En ruter er et meget allsidig verktøy som kan brukes til mange oppgaver. Noen av disse gjøres best med en bestemt hastighet, selv om mange forbruker- og til og med profesjonelle modellrutere ikke er utstyrt med variable hastigheter. Strømmen styres vanligvis av en bryter 'on, off' bryter som gir full strøm.

Andre artikkelen

Hvordan Finne Utvendige Frontdører
DIY Wood Bar Top Counter Construction
Slik rengjør Akryl Eggshell Emalje Av En Børste
Hvordan bygge tre utvendige trapper
Juparana Granittfarger
Hvordan å kaste krok hjørner
Slik installerer du dørboltene
Hvordan bygger jeg en kylling Hutch?
Cures for Front Doors i Feng Shui
Utvendig fargeideer
Slik konverterer du lineær fot til kvadratfot for en firkantet rør
DIY Copper Countertop
Slik installerer du plastlukkere
Hvordan bygge en Alaskan hytte
Informasjon om Corn Pellet Stoves
Hvordan lage teppe over flis
Hvordan klippe rock med en våt sag
Hvilken gass bruker du til MIG Weld Rustfritt?
Type elektriske plugger
Slik sprer du Round Rock Cobblestones