Hvordan å refinfinere tre skap

Hvordan å refinfinere tre skap 

1.

Skru av skapene med ammoniakkbasert rengjøringsmiddel for å fjerne oljer og rester fra skapet. Rengjør dørene, skuffene og skaprammene. La skapene tørke helt.

2.

Spre a u0026 frac12; tommers kjemisk malingstrimmel på skapet for å fjerne maling eller lakk fra overflaten. La malingsstrimleren på kabinettet i ca 20 minutter. Skrap finishen med en maleskraper. Hvis malingen ikke skraver seg lett, må du legge av stripperen på skapet og prøve igjen om 10 minutter.

3.

Hold skraperen vekk fra kroppen din og dra skraberen mot du. Den mykne maling eller lakk vil trekke av skapene i striper. Fjern så mye ferdig som mulig med skraperen.

4. Bland en spiseskje med oppvaskvann og vann i en liten bøtte. Dyp en svamp inn i løsningen. Vri ut det meste av vannet. Tørk av skapene for å fjerne kjemikaliene fra skapene. La skapene tørke.

5.

Dekk overflaten på dørene, skuffene og skaprammene med fint sandpapir. Flytt sandpapiret med trekornet. Sand hele skapet for å fjerne eventuell gjenværende overflate og glatt treoverflaten. Fjern slipestøv med en fuktig klut.

6.

Dypp en pensel inn i flekken. Pensel flekken på treet. Tørk av overflødig med en ren fille. La flekken suge inn i treet. Påfør en ekstra flekkfarge.

7.

Legg på skapene med et tynt, jevnt lag med polyuretanplagg. Topcoat er tilgjengelig i matt, satin eller blank overflate. Påfør topplaken med pensel. La det første frakket tørke. Påfør et annet lag. La det siste frakket tørke over natten.

Tips og advarsler

 • For å eliminere et trinn, bruk en flekk som også beskytter treet. Velg en flekk som inkluderer en topplakk. Flekkemballasje vil indikere at produktet farges og beskytter treet.
 • En av de største fordelene ved å installere treslag av god kvalitet er hvor fleksibel skapene kan være. I løpet av årene, når du bestemmer deg for at du ikke lenger elsker fargen og stilen på skapene dine, kan de bli refinished. Forvandle skapene til noe som passer din nåværende stil. Refinishing skap er en rotete jobb som krever betydelig innsats. Det harde arbeidet vil være vel verdt det når du vurderer pengene du vil spare over komplett erstatning.

  Andre artikkelen

  Definisjon av solvarme
  Hvordan bygge en spisesal med lagring
  Slik installerer du Tile Over Formica
  Installasjon for et basseng med styrofoam bunn
  Slik identifiserer du håndlaget teppe
  Slik endrer du Ryobi Planer Blades
  Innfelt taklampe ideer
  Installere en mikrobølgeovn over rekkevidde
  Slik rammer du en vegg av en hvilken som helst størrelse
  Møbler plassering ideer for et oppholdsrom
  Hvordan å fullføre en dusj kabinett
  Slik bytter du et bad Cement Floor med Vinyl Tile
  Er et akvariumunderlag nødvendig for å holde levende planter i et ferskvannsakvarium?
  Gjør det selv-takrom tillegg
  Master mekanisk trådløse verktøy
  Aluminium og stål sveising
  Hvordan Stain u0026 Larn Red Oak Cabinets
  Hvordan Estimere Stone Finer Mengder
  Hvordan legge til Grommets for Gardiner
  Ideer om hvordan man installerer en gassovn senter øya