Interiørdekorasjonshyller med planter

Interiørdekorasjonshyller med planter 

1.

Velg et mangfold av kremplanter for å lage plantehyller som er varierte og rike med tekstkompleksitet. Overvei bredbladede planter, småbladede planter, mørke og lyse planter, vinranker, buskplanter, skogaktige planter, store planter og små planter. Velg en håndfull blomstrende planter med blomster som samsvarer med fargeskjemaet i rommet du dekorerer. Overvei å bruke planter som er kjent for evnen til å rense luften i hjemmet, for eksempel edderkoppplanter, slangeplanter, engelske elv, kinesiske evergreens og gråtende fiken.

Bygg eller kjøp hyller som er åpne foran og bak, slik at plantene dine får en sunn strøm av luft og lys. Plasser hyllene på et sted som mottar en sunn mengde sollys. Hvis dette ikke er mulig, kan innendørs plantelys plasseres rundt hyllene. Innendørs plantelys med sensorer som gjør at lysene slår på når de føler seg utilstrekkelige lysforhold, er også tilgjengelige.

3.

Velg potter. For et eklektisk utseende, bruk en rekke potttyper, inkludert terrakotta, porselen, kurv-lukkede, håndmalte og metallpotter. For å lage et motiv med potter, velg tre typer potter for alle planter. Velg potter som utfyller hverandre, og som samsvarer med ditt nåværende hjem d u0026 eacute; cor. For et minimalistisk utseende, velg bare en type gryte.

4.

Grupper plantene dine til de som trenger full lys, de som trenger delvis lys og de som trenger minst lys .

5.

Spill med grupperinger av planter, innenfor belysningskategorier. Finn ut hvilke planter som ser bra ut ved siden av hverandre, og sørg for at man ikke vil samle den andre. Tenk på hvordan forskjeller i planter 'tekstur, farge, volum og høyde bidrar til å få det beste ut i hverandre.

6.

Flytt plantene til hyllene. Plasser plantene som krever fullt lys på topphyllen. Plasser plantene som trenger delvis lys på den andre hyllen. Lagre hyller til planter som krever minst lys.

7.

Fortsett å stå tilbake for å se hele komposisjonen når du ordner plantene på hyllen. Bruk plantestørrelser for å skape endringer i nivåer. Å ha nivåer i det generelle arrangementet vil legge til visuell interesse. Tenk på negative former (former som er laget mellom og rundt planter ) så mye som du tenker på formene av plantene selv.

Legg naturlig, frodig tekstur til et rom ved å dekorere med hyller full av planter. I motsetning til livløse objekter, legger planter til liv gjennom kontinuerlig utvikling. Når du dekorerer hyller med krukplanter, bør du vurdere plantefarge, effekten av å sette sammen forskjellige planter sammen og den samlede sammensetningen. Selv om grunnleggende designprinsipper vil hjelpe deg i utformingen av plantene, er innredningen i stor grad resultatet av din egen personlige smak og estetiske preferanser.

Andre artikkelen

Craftsman Air Tools
Slik installerer du Sheetrock rundt et badekar og dusj
Hvordan reparere Oak Floors
Laminat Gulvmontering Instruksjoner
Hvordan dekke gamle fliser med tynn granitt
Hva er den beste måten å kutte jernjernskinner på?
Betong Hjembygging Alternativ
Hvordan tegne en vegggrense
Hvordan å planlegge badstuen
Typer av konkrete fottøy
Virtuelle verktøy for å remodel et kjøkken
Slik installerer du Attached Pad Carpets
Slik avhender du ubrukt maling
Hvordan lage grunnskapsler ut av veggskapene
Hvordan Remodel Interiøret på Split-Level Homes
4140 Stålbruk
Laminat Vs. Keramiske gulv
Creative Home Interior Decorating Design Guide
Hvordan fungerer en kryssingsboks?
Slik fjerner du gammelt mørtel fra strukturert murstein