Bad Floor Tile Tips

Bad Floor Tile Tips  Badet er generelt det mest kompliserte rommet i huset til fliser. Dette skyldes blant annet at du må jobbe rundt toalettet og badekaret, og dels fordi du må huske på det evigvarende problemet med fuktighet. Hvis du holder på med dette problemet fra begynnelsen, vil du ikke være sannsynlig at du må gjenopprette flisen innen få år.

Kjøpe flis

Velge riktig flis og kjøp riktig beløp, er den første oppgaven, og en av de vanskeligste. Det kan være lurt å matche den glatte, glasagtige veggflisen, men på et gulv kan den skinnende overflaten bli farlig, noe som fører til fall. Gulvfliser skal alltid være halvglanset eller flatt. De kan fortsatt matche veggen i farge og stil.) For å kjøpe riktig flis, måler du kvadratfotene på gulvet ved å ta lengden ganger bredden på rommet. Legg 10 prosent til tallet når du kjøper flisen hvis du fliser i et standardgittermønster, og 20 prosent hvis du er på tegning diagonalt.

Forberedelse

Den første tommelfingerregelen når du forbereder badet er at alt som kan komme ut må komme ut, inkludert toalettet. For underlag, motstå trang til å bruke kryssfiner som du kanskje i et annet rom fordi kryssfiner kan myke fra fuktig ure i luften, sprekker fliser. Cementplater, men vanskelig å jobbe med, er det eneste akseptable underlaget på et bad. En vanlig feil folk gjør er å sikre sementbrettet med vanlige gipsskruer, som vil ruste. Bruk galvaniserte skruer.

Flislegging

Du installerer vanligvis flisene dine i et rutenett som starter i midten av gulvet. Legg ut rutenettet som om karet ikke er der, klipp deretter flisene rundt Hvis du bruker keramisk flis, vil du normalt bare ha behov for en vanlig fliseskytter, men på et bad vil du sannsynligvis trenge en våt sag, slik at du kan kutte de nødvendige kurver rundt badekaret.

Etterbehandling

Etterbehandlingen på et badgulv er forskjellig fra de andre flisegulvene. Forsegling av fugemasse er ikke valgfritt på et bad. Hvis du ikke forsegler fugemasse, vil det tillate fuktighet å komme under titlene, eventuelt løsne dem. Når du grout, la linjene rundt omkretsen av gulvet uutviklet, og gå tilbake og kakel til de linjene etter at fugemasse tørker. Dette gir ekstra fuktighet i et av de mest sårbare områdene på gulvet.

Andre artikkelen

Hvordan lage et moderne miniatyrhus
Slik installerer du korkfliser over vinylfliser
Bathroom Cabinetry Ideas
Slik bruker du en neglelakk
Hvordan legge fliser og grout
Slik installerer du en kjelleravløp
Hvordan fjerne Linoleum lim flekker fra gulvet
Instruksjoner for installasjon av boblebad
Hvordan Såg Betong
Slik måler du et lysgardin
Slik hender du et opphengt tak fra stålbjelker
Slik fjerner du galvanisert rust
Slik dekker du Linoleum benkeplater
Hvordan henge øvre kjøkkenskap
Hvordan organisere Soverom Møbler
Slik får du leder for forbedringsprosjekter
Kutte Mitered Joints for Trim Molding
Ulike ideer for maling av kronforming
Hvordan å heve et garasjeplass for oppholdsrom
Baderom og dusj remodeling ideer