Bedroom Decorating Ideas for kanel-farget gardiner

Bedroom Decorating Ideas for kanel-farget gardiner  Redecorating soverommet ditt kan være morsomt, men det kan også være litt overveldende. Mange vet rett og slett ikke hvor de skal begynne. Et tips er å plukke et stykke du elsker som vil bo i rommet, og basere designet rundt det. For eksempel, du bare elsker dine hjemmelagde kanelfargede gardiner. du må gjøre nå, konstruere et tema rundt den fargen, velg et par koordinerende farger og voila - ditt nye soverom venter. Kaneltoner kan passe inn i en rekke temaer, og det finnes en som passer til enhver smak.

Earth Tones

Hvis du foretrekker enkelhet til over-the-top dekorasjon, prøv å gjøre soverommet ditt i jordfarger. Tenk på farger og teksturer som naturlig forekommer i naturen, og bring dem inn. Kanel ekko løvens farger i fall sammen, så par det med en lys gul og kanskje en dyp lilla for en varm og innbydende look. Møbler skal være tre, enten lyse eller mørke, og belysning skal være dyptgående eller i det minste kontrolleres med en dimmer. Stoffelementer er hvor du Spill med tekstur her, så legg ned noen myke områdets tepper, legg til en fuzzy thr ow teppe og puter, og bruk lette bomull gardiner for å filtrere sollyset. Hold vinduene klare og ryddige slik at naturen kommer inn.

Indian Inspiration

Når du tenker på kanel, er det bare naturlig å tenke på India. Det tradisjonelle Spice Route dekor temaet har vært populært siden India var en engelsk koloni, og det er fortsatt en populær måte å legge til et preg av eksotisk til hverdagen din. Pair kanel med en gullsafron, en lys plomme og en rustfarge, og gå litt gal med dekorasjon. Møbler bør være Bombay mahogny, og trykte silke kan bli drapert overalt. Sann indisk saris er tilgjengelig på nettet ganske billig, og kan draperes fra stenger som gardiner, tvunget rundt baldakin topper, eller hengt fra vegger. Legg til noen sandalwood-aksenter, helst med messinginnlegg, og bruk en gullfinish på metallarmaturer. Ikke glem røkelsen - India er kjent for eksotiske dufter, og jasmin og patchouli aromaer gjør rommet til å virke som mye mer utenlandsk.

Kunst og håndverk Design

Kunst og håndverk bevegelsen var populær i begynnelsen av 20-tallet, og begynte som et opprør mot den skumle kvaliteten på masseproduserte varer. Hold denne inspirasjonen i tankene når du gjenskaper en kunst og håndverkstil, eller du kan lett gå av spor. Alt skal se håndlaget, selv om det ikke er , og 'håndlaget' er ikke et synonym for 'billig'. Håndverk og kvalitet bør være utmerket. Tremøbler bør være robuste, håndskårne og farget med en rik brun. Lampene skal være små og inneholde glimmer nyanser, eller minst en Reproduksjon av en. Koble kanelgardinene med skoggrønn, lys duskrosa og safirblå, men gjør ikke det generelle utseendet for sterkt. Trepanel gir hyllest til designbevegelsen, men vanlige hvite vegger fungerer også, spesielt hvis det er enkle støping eller synlige takbjelker i rommet. Dekorasjon bør holdes til et minimum, bortsett fra noen hammered metal aksenter. Kvaliteten på håndverket i møblene vil være alt dekorasjonen du trenger.

Andre artikkelen

Hvordan spare penger på vindu og dørkjøp
Hvordan å forsegle en epoxy gulv
Slik installerer du Bruce Engineered Flooring
Slik legger du etasje på betong
Hvordan selge Pine Trees for Timber
Macrame-instruksjoner for hengende plantholdere
Slik legger du til et tak over et dekk
Trinn for trinn for installasjon av metallkoblingstak
Ideer til maling av kjellervegger
Bytte av tregulv installert på betong
Slik bruker du Caulking på fliser
Slik monterer du en Mini Maglite
Mobile Home Roof Repair Information
Slik legger du laminatgulv over linoleumfliser
Lære navnene til byggverktøy
Larson Storm Dørinstruksjoner
Slik planlegger du en veggenhet
Slik fjerner du rust fra en negle
Hvordan fjerne en akryl gulv finish
Slik kobler du til skjøteledninger for utendørs